MINTY FLORAL DRESS

MINTY FLORAL DRESS

This dress is kind of popular and has been seen everywhere on Instagram. I am sharing the direct link so you can have it as well. Check out this blogpost!

MINTY FLORAL DRESS

(This post contains adlinks)

När jag och min man strosade runt i Florens hittade vi massa bra ställen att ta kort på. Nedan ställe är precis utanför ett museum där man kan sitta, filosofera och andas in staden. Ljuset höll på att gå ned och vi lyckades under ett par minuter att ta ett par riktigt fina kort. Som jag i tidigare inlägg nämnde så hittade jag ett par klänningar på H&M som föll mig i smaken och som fick hänga med till Italien. Nedan ser ni klänning nummer två och ni hittar den här. Den finns kvar i många storlekar så in och shoppa! Skorna som jag bär är ett par röd/lila mules från Gestuz. Väska Michael Kors och klocka Mockberg.

When me and my husband were strolling around in Florence, we found lots of good places to take pictures on. Below is just outside a museum where you can sit, philosophize and inhale the city spirit. The light was just going down and we managed to take a couple of really nice photos during a few minutes. As I mentioned in previous post, I found a couple of dresses on H&M that I really liked and that I brought with me to Italy. Below you see dress number two and you will find it here. It’s still in many sizes so happy shopping! The shoes I wear are a pair of red/purple mules from Gestuz. Bag Michael Kors and watch Mockberg.

[shopr_shopthepost collection=”florence-outfit” size=”large” show_product_title=”yes”]

MINTY FLORAL DRESS MINTY FLORAL DRESS MINTY FLORAL DRESS MINTY FLORAL DRESS MINTY FLORAL DRESS

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *