NEW GLOWY PRODUCTS

NEW BABIES IN MY MAKE UP BAG

I was missing highlighters in my make up bag, believe it or not. I only had highlighters in fluid version. It’s time to try some new ones.

NEW GLOWY PRODUCTS

Älskar ni bara inte nytt smink i er sminkväska? Speciellt om det skriker GLOW?! Jag gör det iallafall. Så fantastiskt roligt. Vad små ting kan göra en glad! I helgen fick två paletter följa med mig hem, en från Nyx och en från Pashion. Dessa kommer jag använda flitigt varje dag. Använder ni highlights till vardags eller bara vid speciella tillfällen?

inflone from Nyx and one from Pashion. These I will use diligently every day. Do you use highlights everyday or just on special occasions?

NEW BABIES IN MY MAKE UP BAG NEW BABIES IN MY MAKE UP BAG NEW BABIES IN MY MAKE UP BAG

DIOR
SEPHORA
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
PASHION STOCKHOLM
DIOR
SEPHORA
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
PASHION STOCKHOLM
DIOR
SEPHORA
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
PASHION STOCKHOLM

BROWN OR NUDE, WHAT EVER YOU WANNA CALL IT

Något annat som jag blivit hooked på det senaste är nude läppar i olika nyanser. Denna kombo hittade jag hos min mor och var tvungen att köpa likadant. Så himla snyggt! Om ni vill se hur denna kombo ser ut på mina läppar så kan ni kika in här. Vilken är eran favorit nyans på läpparna just nu? 

Something else that I’ve got hooked to lately is nude lips in different shades. This combo I found at my mother and I had to buy the same. So beautiful! If you want to see how this combo looks on my lips then you can check it out here. What’s your favorite shade on your lips right now?

NEW BABIES IN MY MAKE UP BAGNEW BABIES IN MY MAKE UP BAG

 

 

Follow: