DERMAROLLER SAVED MY SKIN

DERMAROLLER THAT SAVED MY SKIN

Dermaroller is a really popular tool to improve your skins condition at home. I am today sharing my thoughts about this tool.

DERMAROLLER SAVED MY SKIN

(This post contains adlinks)
Jag tror vi alla har hört talas om denna produkt, rollern som skall förbättra konditionen av vår hy. Som ni säkert vet älskar jag att prova på alla typer av behandlingar i mitt badrum och var tvungen att prova på denna också. Kärt barn har många namn säger man, dermarollern kan även kallas för microneedling och skinroller. Det är alltså samma sak. Med hjälp av användandet av en roller så kan man minska sina ärr, minimera fina linjer och rynkor samt strama upp huden. Viktigt att tänka på innan man köper sin roller är att kontrollera producenten. Produkten bör vara CE märkt. Det finns nämligen många oseriösa säljare. Om ni har några frågor, tveka inte på att ställa dem i kommentarsfältet nedan. 

I think we have all heard about this product, the roller that will improve the condition of our skin. As you probably know, I love to try all kinds of treatments in my bathroom and I had to try this one as well. We found many names for those we love, they say, dermaroller can also be called microneedling or skinroller. They are all the same. Using a roller allows you to reduce your scars, minimize fine lines and wrinkles, and tighten the skin. Before buying a roller at all it’s important to double-check the manufacturer. The product should be CE marked. There are many unfaithful sellers unfortunately. If you have any questions at all, please don’t hesitate to ask them in the comments row below.

MY SKIN ROLLER

Mini-spa hemma, varför inte? Jag har använt min roller (0,2mm) i lite mer än 1 månad, till och från. Rekommendationen är att använda rollern 5 dagar i sträck och därefter ta en paus i lika lång tid. Jag är alltid lite mer försiktig och använder rollern 3 dagar i sträck. Vid användning av rollern blir man väldigt röd i ansiktet, jag rekommenderar därför att göra behandlingen på kvällen innan läggdags. Rollern bör inte användas om vi för tillfället har problem med acne.
Efter ca 1 månad känner jag att jag nu kan yttra mig om denna produkt. Fungerade den på min hy? Ja det gjorde den verkligen! Jag fick en mycket jämnare hy och en helt annan lyster. Sakta men säkert minskar mina små ärr jag har efter acne och min hy har blivit mer spänstig. 
Har ni provat denna roller ännu? Om inte, tycker jag ni ska ge det en chans, ni kommer älska den! Ni får dessutom 20% rabatt om ni använder koden -> SWISSCLINICRL5 på hela ert köp på Swiss Clinic.

Mini-spa at home, why not? I have used my roller (0,2mm) for more than a 1 month now. The recommendation is to use the roller for 5 days in a row and then take a break for 5 days. I’m always a bit more careful and I used the roller 3 days in a row. When using the roller you get very red on your face, so I recommend doing the treatment in the evening before bedtime. The roller should not be used if we currently have problems with acne.
After about 1 month, I feel that I can now comment about this product. Did it work for my skin? Yes it really did! I got a much smoother skin and a completely different glow. Slowly but surely, my small scars decreases after acne and my skin has become more elastic.
Have you tried a roller yet? If not, I think you should give it a chance, you’ll love it! You will also receive a 20% discount if you use the code -> SWISSCLINICRL5 on your entire purchase at Swiss Clinic.

DERMAROLLER THAT SAVED MY SKIN

Follow: