MRS GRONO OUTFIT WEEK #2

mrs grono get inspired

Something orange, something green was worn during my outfit week to work. Get inspired with #mrsgronoinspired

MRS GRONO OUTFIT WEEK #2

(This post contains adlinks)
Här kommer ännu en vecka av vad jag bar till jobbet. Scarfen använde jag på ett annat sätt denna veckan än förra veckan. En scarf kan man bära på många olika sätt vilket jag tycker är kul. Jag hoppas att även denna vecka kan inspirera er kommande vecka på jobbet. Om ni inspireras får ni gärna hashtaga #mrsgronoinspired så kanske jag får syn på just er version. Hade varit superkul! Vilken av dagarna gillar ni bäst?

Here’s another week of what I was wearing at work. I used the scarf in a different way this week than last week. You can wear a scarf in many different ways, which I think is fun. I hope that this week can inspire your next week at work. If you are inspired, you are welcome to use the hashtag #mrsgronoinspired and maybe I’ll get a look at your version. Would be so much fun! Which of these days do you like the best?

MONDAY
Blouse – Kappahl , Trousers – Ellos , iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

TUESDAY
Sweater- Masismo Dutti, Trousers – Zara, iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

WEDNESDAY
Turtleneck – Zara, Trousers – Zara, Scarf – Kappahl iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

THURSDAY
Blouse – Massimo Dutti, Trousers – Massimo Dutti, iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

FRIDAY
Blouse – Massimo Dutti, Trousers – Massimo Dutti, iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

Follow: