FRIDAY TO-DO

mrs grono massimo dutti
Since he worked late on Wednesday we are having a late valentines dinner.

FRIDAY TO-DO

Ännu en fredag här. Herre min gutt vad fort tiden går, vi är i mitten av februari redan. Snart är det mars och vår och allt. Underbart. Innan jag tar helg har jag 7 timmars jobb att klara av, ska flexa lite tidigare tänkte jag. Sedan bär det av mot Jönköping och IKEA för att byta en lampa. Vi avslutar fredagen med Alla hjärtans dag firande med tapas på El Gordo, någon som ätit där? Då min man jobbade sent i onsdags blev det inget firande för oss som vi tänkte ta igen idag. Hur startar ni eran helg?

Another Friday here. Oh my the time just flies by, we’re in mid February already. Soon, it’s March and the spring is here. Wonderful. Before I start my weekend, I have 7 hours of work to finish, I’m going to leave a bit earlier. Then we are heading to against Jönköping and IKEA to change a lamp. We finish Friday with Valentine’s Day celebration with tapas on El Gordo, someone who eaten there? When my husband worked late on Wednesday, there was no celebration for us that we were going to take today. How do you start your weekend?

mrs grono massimo dutti
Outfiten är från gårdagen, allt självklart från min favoritaffär Massimo Dutti. Älskar deras byxor, så härliga att ha på sig. Känns som om man går runt naken. Hehe. På söndag kommer det upp ett inlägg där jag visar er vad jag bar till jobbet under veckan. Ni har väl inte missat förra veckans outfit week?

The outfit is from yesterday, all of course, from my favorite store Massimo Dutti. Love their pants, so lovely to wear. Feels like walking around naked. Hehe. On Sunday a new blog post will be up where I am going to show you what I was wearing during  my work week. You haven’t missed my last week’s outfit, right?

mrs grono massimo dutti

Follow: