GET INSPIRED WITH ME #1

Can you guess which garment I don’t possess in my closet?

GET INSPIRED WITH ME #1

(This post contains adlinks) 
Jag ska erkänna något för er när det kommer till min garderob. Det finns ett plagg som man bara måste ha men som jag inte har. Jag äger inte ett enda par jeans, inte ens en jeansjacka. Detta resulterar i att jag gått runt dem senaste dagarna och funderat på olika jeans plagg. Jag har kollat runt på nätet och hittar flera snygga plagg per dag. Det finns verkligen något att välja bland! Speciellt bra är det när olika butiker har en jeans-guide på första sidan. Som om de läst mina tankar! Haha.

Ovan ser ni ett urval från Lindex som jag lätt hade burit. Jag menar, hur snyggt är det inte att bära jeans på jeans!? En ur-mysig tröja från kashmir med ett par enkla örhängen och outfiten är komplett. Lindex har dessutom en kampanj på alla jeans, 20% rabatt med koden 20denimHade ni tagit på er ovan outfit?

I’ll admit something to you when it comes to my closet. There is a garment that you have to have but I don’t. I do not own a pair of jeans. I do not own any jeans jacket either. This results in me surfing around on the net the last few days and looking for different jeans garments. There is really something to choose from! Especially good is when different stores have a jeans-guide on their first page. As if they read my thoughts! Haha.

Above you can see a selection from Lindex that I had easily carried by myself. I mean, how nice isn’t wearing jeans on jeans!? A casual sweater from cashmere with a pair of simple earrings and the outfit is complete. Lindex has a campaign on all jeans, 20% off with the code 20denimWould you wear the above outfit?

 

Follow: