MRS GRONO OUTFIT WEEK #1

I thought that I would start sharing with you what outfit I am wearing to work in a new series, Mrs Grono Outfit Week.

MRS GRONO OUTFIT WEEK #1

(This post contains adlinks)
Varje morgon den senaste veckan, tisdag-fredag (kom på idén i tisdags), tänkte jag att jag skulle ta ett par bilder på hur klär mig till jobbet. Jag började i tisdags och var väldigt duktig på att fortsätta med det även onsdag, torsdag och fredag. Tanken är att dela med mig till er vad det är jag bär under min jobb-vecka för att kanske inspirera någon av er. Ibland kan man ha torka och stå där på morgonen och inte ha en susning om vad man ska ta på sig. Det händer mig med. Nu till mina frågor, vad tycker ni om denna typ av inlägg framöver? BU eller BÄ? Vilken av veckans outfits föll er mest i smaken?

Every morning the last week, Tuesday-Friday (came on the idea on Tuesday), I thought I would take a few pictures of how I dress for work. I started on Tuesday and was very good at continuing on Wednesday, Thursday and Friday as well. The idea is to share with you what I wear during my job-week to maybe inspire some of you. Sometimes one can have a Sahara desert in your mind and stand there in the morning and don’t have a whim of what to wear. It’s happening to me as well. Now to my questions, what do you think about this kind of posts in the future? NO or YES? Which of the week’s outfits did you like the most?

TUESDAY
Shirt – Gina Tricot , Trousers – Massimo Dutti , iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

WEDNESDAY
Cardigan – Massimo Dutti , Trousers – Zara , iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

THURSDAY
Sweater – Ellos , Trousers – Ellos , iPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

FRIDAY
Sweater – Ellos , Trousers – Massimo Dutti , Scarf – KappahliPhone case – iDealofsweden (20% discount code: GRONO)

 

Follow: