BioCalm Magic Duo

estelle&thild

My favorite BioCalm Magic Duo is doing wonders for my dry skin during winter.

BioCalm Magic Duo

(This post contains adlinks) 
Har ni som jag en känslig och irriterande hy? Blir ni rödflammiga?
Då måste ni prova på dessa skönheter som jag använt konstant i 2 veckor. Estelle & Thild har en magisk duo som verkar extra lugnande, balanserande och återuppbyggande. Mixa ihop 2 droppar av oljan och 1 pump av serumet i din handflata, smörj därefter in ansiktet. Avsluta alltid med din dag- eller nattkräm. Magic duon innehåller fläderblomsextrakt, aprikoskärnolja samt havre som ger huden maximal återfuktning. Du kommer känna lukten av havre i ansiktet. Väldigt fräscht. Bästa av allt? Båda produkterna är organiskt certifierade! Ni hittar båda produkterna här (ad) -> Magic Duo

Jag har tidigare från Estelle & Thild provat deras fantastiska foundation. Mer om vilken jag använder kan ni läsa här.

Do you have a sensitive and irritating skin like me? Do you get flushed? Then you must try these beauties that I used for 2 weeks. Estelle & Thild has a magical duo that works extra calming, balancing and rebuilding. Mix 2 drops of oil and 1 pump of the serum into your palm, then spread evenly on your face. Always finish up with your day or night cream. Magic duo contains elderflower extract, apricot kernel oil and oats that gives the skin maximum moisture. You will feel the smell of oats on your face. Very fresh. The best of it all? They are both organic certified! You will find both products here (ad) -> Magic Duo

I have previously tested from Estelle & Thild their amazing foundation. More about what I use, you can find here.

estelle&thild

Follow: