FAUX FUR THAT SPICES UP YOUR REGULAR OUTFIT

mrs grono faux furFAUX FUR THAT SPICES UP YOUR REGULAR OUTFIT

Fuskpäls? Varför inte? Jag skulle aldrig få för mig att bära en riktig päls, men en fusk päls, mer än gärna! Denna köpte jag på Zara förra året och jag valde en beige/benvit färg som kan matchas till allt. Bär den till vardags eller till fest. Förra året hängde den med mig till fjällen i Polen i år bär jag den till vardags. Ni hittar liknande i min shop, uppe till höger på sidan eller här nedan (adlinks).

ASOS
VERO MODA
KENNETH COLE NEW YORK
ONLY
SHEIN
FAUX FUR
FAUX FUR
ASOS
VERO MODA
KENNETH COLE NEW YORK
ONLY
SHEIN
FAUX FUR
FAUX FUR

Faux fur? Why not? I would never wear a real fur, but a faux fur, more than happy! This one I bought at Zara last year and I chose a beige/off-white color that can be matched with everything. Wear it for everyday or for parties. Last year, I brought it with me to the mountains in Poland, this year, I’m wearing it to my everyday wardrobe. You can find a similar one in my shop, at the top right of this page or above (adlinks).

mrs grono faux fur mrs grono faux fur

Jag måste säga att denna fuskpäls är riktigt varm. Det är väldigt sällan jag fryser när jag bär den. Den är dessutom väldigt mysig att gå runt i tycker jag. Jag har även på mig mitt senaste tillskott till garderoben, som jag berätta om i tidigare inlägg -> Läs här! Äger ni någon fuskpäls? Gillar ni ens att bära denna sortens plagg?

I have to say that this fur coat is really warm. It’s very rare that i freeze when I carry it on me. It’s also very cozy to walk around in it I think. I’m also wearing my last addition to the wardrobe, as I told you about in previous posts -> Here! Do you own any faux fur? Do you even like to wear this kind of garment?

mrs grono faux fur mrs grono faux fur

Follow:
Share:
 • Krystyna

  Super zdjęcia 🙂 piękne widoki i klasa w całej okazałości 🙂

  • MrsGrono.com

   Dziekuje bardzo Krysiu 🙂

 • mega! Z Ciebie naprawdę prawdziwa modelka 🙂

  • MrsGrono.com

   Dziekuje slicznie! :* Ale jaka ta modelka! Hihi

 • Simone Frithiof

  Åh så himla fin!😍 Ser så gosig ut! Jag har länge suktat efter en pälsjacka (fusk såklart) men jag har aldrig vågat införskaffa mig någon. Är nog rädd att jag skulle se alldeles för dum ut 🙄🙈

  • MrsGrono.com

   Tror nog att du inte är ensam om denna tanke Simone 🙂
   Jag tänkte likadant innan och därefter slutade jag bry mig om vad andra tänker 🙂

 • Den är jättefin och ser så varm och skön ut 🙂
  http://www.christerholm.nu

  • MrsGrono.com

   Tack Christer 🙂

 • Rebecka Norenius

  Nej jag har ingen ren fuskpäls men en fuskpälskrage på en jacka. Denna jacka du har var dock väldigt snygg och passar bra på dig.. Dock inget för mig med just vitt… Sölar alltid ner mig typ 😂

  • MrsGrono.com

   Då kanske en svart vore den perfekta färgen för dig? 🙂

 • Petra

  Superfin pälsjacka! Är själv sugen på en fuskpäls men har inte hittat ngn som är snygg🌸

  • MrsGrono.com

   Tack fina Petra! Då hoppas jag att mina tips kan hjälpa dig på traven 🙂

 • Bożena Jędral

  Szukałam takiego ogromnego, futrzastego swetry, ale były same w kolorze brudnego różu.

  • MrsGrono.com

   To może moja podpowiedz ci pomoże znaleść ta idealna? 🙂

 • Marlena

  Jag har en liknande fast kortare, dom är verkligen supermysiga! 😍

  • MrsGrono.com

   Visst är dem?! Jag älskar att strosa runt i min <3

 • bardzo lubię tego typu futerka, jednak ze względu, że mam dzieci alergików, nosze typowe dzianinowe ciuchy i sportowe kurtki.

  • MrsGrono.com

   A dzieci na co maja alergie? Bo to jest akurat z poliestru.

 • killukitty

  Piękny, luźny outfit! Uwielbiam 🙂

  • MrsGrono.com

   Dziekuje bardzo sa mily slowa 🙂

 • Świetnie wyglądasz! piekny ten sweterek/narzutka 🙂

 • Klimat zdjęć! No cudo!

 • Fit Ashionn

  Ja tez lubię takie sztuczne futerka! 🙂 piękny look!