FAUX FUR THAT SPICES UP YOUR REGULAR OUTFIT

mrs grono faux furFAUX FUR THAT SPICES UP YOUR REGULAR OUTFIT

Fuskpäls? Varför inte? Jag skulle aldrig få för mig att bära en riktig päls, men en fusk päls, mer än gärna! Denna köpte jag på Zara förra året och jag valde en beige/benvit färg som kan matchas till allt. Bär den till vardags eller till fest. Förra året hängde den med mig till fjällen i Polen i år bär jag den till vardags. Ni hittar liknande i min shop, uppe till höger på sidan eller här nedan (adlinks).

ASOS
VERO MODA
KENNETH COLE NEW YORK
ONLY
SHEIN
FAUX FUR
FAUX FUR
ASOS
VERO MODA
KENNETH COLE NEW YORK
ONLY
SHEIN
FAUX FUR
FAUX FUR

Faux fur? Why not? I would never wear a real fur, but a faux fur, more than happy! This one I bought at Zara last year and I chose a beige/off-white color that can be matched with everything. Wear it for everyday or for parties. Last year, I brought it with me to the mountains in Poland, this year, I’m wearing it to my everyday wardrobe. You can find a similar one in my shop, at the top right of this page or above (adlinks).

mrs grono faux fur mrs grono faux fur

Jag måste säga att denna fuskpäls är riktigt varm. Det är väldigt sällan jag fryser när jag bär den. Den är dessutom väldigt mysig att gå runt i tycker jag. Jag har även på mig mitt senaste tillskott till garderoben, som jag berätta om i tidigare inlägg -> Läs här! Äger ni någon fuskpäls? Gillar ni ens att bära denna sortens plagg?

I have to say that this fur coat is really warm. It’s very rare that i freeze when I carry it on me. It’s also very cozy to walk around in it I think. I’m also wearing my last addition to the wardrobe, as I told you about in previous posts -> Here! Do you own any faux fur? Do you even like to wear this kind of garment?

mrs grono faux fur mrs grono faux fur

Follow:
Share: