MY PERSONAL GOALS FOR 2018

Mrs Grono

MY PERSONAL GOALS FOR 2018

En bättre version av mig, leva livets liv och njuta av mitt sista år som “20-åring”. Det ska jag fokusera på 2018. Nyårslöften? Inte direkt. Jag nämnde det tidigare i höstas när jag fyllde 29 att jag ska njuta extra mycket innan jag startar mitt nästa kapitel i livet, med en 3:a framför. Ja, jag gör en big deal av det. Jag har trots allt alltid fyllt med en 2:a framför (det känns så iallafall). Haha. När jag blir mormor och sitter och kollar på en serie en söndagskväll vill jag minnas tillbaka och säga; “Mitt sista år innan 30, det var livet det”

En bättre version av mig? Man kan alltid bli bättre på något. I första hand tänker jag på stress, något som jag alltid haft lite för mycket av. Det har minskat från år till år och jag hoppas att den inte vänder i år, för det var nära 2017. Jag anser att det alltid finns något att jobba på.
När det kommer till leva livets liv, så vill jag hitta på minnesvärda saker. Att resa, bli bättre på att besöka vänner (då alla bor i olika städer) och bara göra det jag känner för, leva helt enkelt. Har ni några personliga mål som du strävar efter?

//A better version of me, live the life of life and enjoy my last year as “20-year-old”. This I will focus on 2018. New Year’s promise? Not directly. I mentioned it earlier this fall when I turned 29 that I should enjoy my life a little bit extra before starting my next chapter in life, with a third in front. Yes, I’ll make a big deal of it. In spite of everything, I’ve always turned with a number 2 in front (it feels like that at least). Haha. When I’m going to be a grandmother and watch series on a Sunday night, I want to remember back and say; “My last year before 30, that was life”.

A better version of me? You can always get better at something. First of all, I think of stress. That’s something I’ve always had a little bit too much of. It has minimized from year to year and I hope it does not turn back to me this year, because it was very close in 2017. There is always something to work on.
When it comes to living the life of life, I want to do memorable things. Traveling, getting better with visiting friends (since everyone lives in different cities) and just doing what feel to do, just live. Do you have any personal goals that you are striving for?

Follow:
Share:

30 Comments

 1. Christer Holm
  5 January, 2018 / 07:39

  Låter intressant , jag fyller 40 detta året och känner att det här är sista året som jag har en 3 framför. Snart blir det en 4, ska låta mitt år som 39 blir det bästa 🙂
  Hoppas ditt år blir minst lika bra 🙂
  http://www.christerholm.nu

  • MrsGrono.com
   5 January, 2018 / 09:18

   Åh gör du? Gud vad roligt! Då får vi ha lite samma mål tycker jag :)) Ska bli spännande att följa ditt år 🙂 När fyller du år?

 2. Evelina Nordberg
  5 January, 2018 / 08:07

  Åh ett genomtänkt mål måste jag nog säga för stress är något vi alla måste tänka på och dra ner på

  • MrsGrono.com
   5 January, 2018 / 09:19

   Ja tyvärr är det nog väldigt vanligt hos många av oss 🙁 jag hoppas att jag ska bli lite bättre med det faktiskt! Målet som sagt 🙂

 3. Sandrine Franceschi
  5 January, 2018 / 08:13

  Jag har heller inga löften, men målet detta år är att göra det till det bästa år, och skapa fantastiska minnen.

  • MrsGrono.com
   5 January, 2018 / 09:19

   Det tycker jag är väldigt bra mål 🙂

 4. Maya Lifwergren
  5 January, 2018 / 10:25

  Nja, mål har man väl alltid…
  Men jag har en Bucket list som jag försöker pricka av under året… INTE alla punkter på den, du såg kanske en del av punkterna på den på bloggen… men det är en livslång Bucket list så det får ta den tid det tar 🙂 Jag försöker njuta i vardagen! Vilket är viktigt för mig (lever med kronisk smärta) precis som att ta hand om mina vänner och familj. Omtanke empati och kärlek är mina led ord i år!
  Kram

  • MrsGrono.com
   5 January, 2018 / 13:53

   Hej Maya! Tack för att du delar med dig! Tycker att det är riktigt bra inställning du har, livslånga mål. Sådana ska man ha också.
   Dina ledord kommer jag snå från dig faktiskt! Omtanke och kärlek har alltid funnits inom mig men man kan bli bättre på empati 🙂

  • MrsGrono.com
   5 January, 2018 / 13:54

   Spännande Jennifer! Hoppas vi har kontakt året ut så att vi kan se om våra mål uppfylls 🙂

 5. Jia Thomsen
  5 January, 2018 / 11:56

  Kände också att det var en big deal att fylla 30 år, detta var 3,5 år sen. Kan för livet inte fatta jag närmar 34 år. Hjälp 🙂 Men samtidigt känner jag det är NU jag lever livet, det livet jag har strävat efter förutom vissa detaljer. Att få vara på en annan arbetsplats. Men det hoppas jag kunna ändra på snart också 🙂

  • MrsGrono.com
   5 January, 2018 / 13:55

   Åh vad härligt att höra Jia! Kul då väntar bara bättre saker framför mig med andra ord 😀

 6. Josefine Malmqvist
  5 January, 2018 / 18:59

  åh så bra mål! Jag vill gärna ta tag i min karriär, dvs plugga och jag har redan börjat.Och sen som du,minska stressen. Även ta hand om mig själv bättre 🙂 Lycka till! <3

  • MrsGrono.com
   7 January, 2018 / 09:21

   Tycker jag låter som riktiga bra mål Josefine 🙂 håller tummarna för dig!

 7. 6 January, 2018 / 16:37

  Jestes tak piekna, ze nie moge oderwać od ciebie oczu! Wiecej zdjec Ciebie powinnaś wrzucac;)

  • MrsGrono.com
   7 January, 2018 / 09:22

   Oh jej ale mi miło Ida ? baaardzo dziękuje za miłe słowa ❤️

 8. 6 January, 2018 / 18:50

  W tym roku nie mamy żadnych postanowień. Z rachunek robimy wszystko na spontanie.

  • MrsGrono.com
   7 January, 2018 / 09:23

   Oh z tym jeszcze się spotkałam 🙂 wazne ze wy wiecie co wam potrzebne w życiu 🙂

 9. Agnieszka Kujawska
  7 January, 2018 / 08:39

  Bardzo fajny artykul

  • MrsGrono.com
   7 January, 2018 / 09:23

   Dziękuje 🙂

 10. Fit Ashionn
  7 January, 2018 / 18:53

  Super! Ja mam tez wielkie plany i marzenia! Ps Nie wiedziałam, ze jesteśmy rówieśniczkami 🙂 <3

  • MrsGrono.com
   8 January, 2018 / 19:17

   To trzymam kciuki za twoje plany tez kochana!

 11. 7 January, 2018 / 21:40

  są, są postanowienia.. chociaż wolę o nich głośno nie mówić 😉

  • MrsGrono.com
   8 January, 2018 / 19:17

   Nie powiedz! 😀

 12. Nienałtowska Blog
  8 January, 2018 / 12:51

  ja również zrobiłam postanowienia

  • MrsGrono.com
   8 January, 2018 / 19:18

   Nie podzielisz sie? 🙂

  • MrsGrono.com
   8 January, 2018 / 19:18

   Zdradz je prosze 😀

 13. killukitty
  9 January, 2018 / 15:30

  Tez mam sporo postanowień, które mam nadzieje zrealizować 🙂

  • MrsGrono.com
   9 January, 2018 / 15:50

   Trzymam kciuki kochana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *