RED AND WHITE

RED AND WHITE

Den polska flaggan? Säger min man frågande när jag ställer frågan om det här passar fint ihop. Haha. Rätt rolig att se vad det första han tänker på när han ser en klädkombination. För mig är det en underbar mjuk blus och fantastiska byxor som sitter som en smäck. Trodde aldrig att jag skulle köpa ett par röda byxor, men jag ångrar mig inte en sekund. Ni som vet ni vet att jag inte är för mycket färger, men på senaste tiden har jag burit kläder i färgerna senapsgul, blåa och röda plagg. Jag börjar gilla det mer och mer. Vad tycker ni?
Nedan finner ni vad jag har på mig. Glöm inte att kika in min lilla butik här på sidan för att inspireras av vad jag gillar. Ni hittar butiken här!

TROUSERS
BLOUSE
BLOUSE
RED TROUSERS
TROUSERS
BLOUSE
BLOUSE
RED TROUSERS
TROUSERS
BLOUSE
BLOUSE
RED TROUSERS

The Polish flag? My husband asks when I ask if this fits nicely together. Haha. Quite funny to see what the first thing he thinks off when he sees a combination of clothes. To me it’s a wonderful soft blouse and amazing pants that fits me like never before. Never would I thought buying a pair of red pants, but I do not regret it for a second. Those of you who knows, know that I’m not too much into colors, but lately, it have worn clothes in colors mustard yellow, blue and red. I’m starting to like it more and more. What do you think?
Above you can find what I am wearing. Don’t forget to check out my little store here on my page to get inspired of what I like. You can find the store here!

Follow: