RED AND WHITE

RED AND WHITE

Den polska flaggan? Säger min man frågande när jag ställer frågan om det här passar fint ihop. Haha. Rätt rolig att se vad det första han tänker på när han ser en klädkombination. För mig är det en underbar mjuk blus och fantastiska byxor som sitter som en smäck. Trodde aldrig att jag skulle köpa ett par röda byxor, men jag ångrar mig inte en sekund. Ni som vet ni vet att jag inte är för mycket färger, men på senaste tiden har jag burit kläder i färgerna senapsgul, blåa och röda plagg. Jag börjar gilla det mer och mer. Vad tycker ni?
Nedan finner ni vad jag har på mig. Glöm inte att kika in min lilla butik här på sidan för att inspireras av vad jag gillar. Ni hittar butiken här!

TROUSERSBLOUSEBLOUSERED TROUSERS

The Polish flag? My husband asks when I ask if this fits nicely together. Haha. Quite funny to see what the first thing he thinks off when he sees a combination of clothes. To me it’s a wonderful soft blouse and amazing pants that fits me like never before. Never would I thought buying a pair of red pants, but I do not regret it for a second. Those of you who knows, know that I’m not too much into colors, but lately, it have worn clothes in colors mustard yellow, blue and red. I’m starting to like it more and more. What do you think?
Above you can find what I am wearing. Don’t forget to check out my little store here on my page to get inspired of what I like. You can find the store here!

Follow:
 • Det var snyggt, det klädde dig väldigt bra 🙂
  http://www.christerholm.nu

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Christer 🙂

 • Rebecka Norenius

  Så snyggt passar verkligen på dig. Och nej jag tänkte inte på polska flaggan iaf. Jag tänker mer på julen när jag ser rött och vitt 😍

  • MrsGrono.com

   Åh men tack Rebecka! Haha ja det är väl lite i dem banorna jag tänker också kanske 😉

 • Maya Lifwergren

  Jag älskar rött och vitt ihop, rött är en favoritfärg. 🙂
  Du klär väldigt bra i dem.
  Njuta av dagen fina du!
  //Maya

  • MrsGrono.com

   Tack fina Maya! Ha en fantastisk dag du också 🙂

 • Amanda Malmflod

  Rött och vitt är en jätte fin kombo 🙂 byxorna va jätte snygga 🙂

  • MrsGrono.com

   Ja men visst är det? 🙂 Så fint!

 • Alltid lika fin! Älskar kombon av rött & vitt 🙂
  // http://sofiawerlin.se

  • MrsGrono.com

   Tack finis 😘

 • Nouw.com/Jennysvardag

  Du passar jätte bra i röda byxor 😍

  • MrsGrono.com

   Tack snälla 🙏🏻

 • Bożena Jędral

  Czerwone spodnie to świetny pomysł. Sama niedawno kupiłam sobie jedne.

  • MrsGrono.com

   Prawda? Coś po prostu się dzieje 🙂 A gdzie kupiłaś? 🙂

 • Simone Frithiof

  Det där passade dig så himla bra – älskar den röda färgen på byxorna 😃 önskar man hade bara en gnutta av din koll på modet, du är alltid så snyggt klädd! Kram på dig, hoppas du får en fantastisk dag!

  • MrsGrono.com

   Åh men Simon vad varm i hjärtat jag blir! Tack snälla du för dem värmande orden ❤️

 • Rysia Celebryt

  Jaka świetna stylizacja 🙂

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziękuje :))

 • killukitty

  Wyglądasz po prostu przepięknie! 🙂

 • Jennifer Fryksäter

  Så fin är du!

  http://missjennifer.se

 • Przepięknie wyglądałaś! Kocham zestawienie czerwieni z biela 🙂

 • Lubię tego typu stylizacje ❤

 • Fit Ashionn

  Świetnie wyglądasz! Te czerwone spodnie są piękne i bardzo oryginalne! 🙂 no i nie sposób nie zgodzić się z Twoim mężem, ze bardzo patriotycznie wyglądasz!

 • super portki. ja bym się w takich nie czuła ale do Twojej figury idealne

 • Jak ja lubię takie stylizacje

 • To połączenie bardzo pasuje i śliczna bluzeczka 🙂

 • Krystyna

  bardzo ładnie wyglądasz