CHRISTMAS IN WARSAW

CHRISTMAS IN WARSAW

Vi har sedan i fredags befunnit oss i Warszawa för att fira jul och det har varit magiskt. Mycket god mat och massa mys med min andra familj. Ni som följer mig på Instagram har kunnat se mina stories från denna helg lite mer i detalj. I lördags startade både jag och M med att besöka skönhetssalonger. Han för att klippa sig, jag för att fixa mani och pedi. Efter det passade vi på att fixa lite ärenden och besöka lite affärer. Vi avslutade dagen med sushi såklart. Längtat efter riktigt bra sushi som bara den!

We have since Friday been in Warsaw to celebrate Christmas and it has been magical. Very good food and lots of cozy time with my second family. If you are following me on Instagram you have been able to see my stories from this weekend a little more in detail. On Saturday, both me and M started the day by visiting beauty salons. He for a hair cut, me for mani and pedi. After that, we had to fix a few things in the city and we also visited some stores. We finished the day with sushi of course. I have been longing for sushi for quiet some time!

CHRISTMAS

Julafton var äntligen här. Vi spenderade den hos M’s syster och som vanligt var det fantastisk mat. Var riktig dålig med att fota men en bild med deras senaste tillskott till familjen, kissemissen, var ett måste. 

Christmas Eve was finally here. We spent it at M’s sister and as usual we got amazing food. I was really bad with my camera the whole evening but a picture with their latest addition to the family, kitty, was a must.

Juldagen spenderade vi hemma hos svärföräldrarna. Vi åt och drack från klockan 13:00-22:00…. Herregud vad vi åt. Non stop! Sjukt. Men sjukt gott var det! Om jag är trött på julmaten!? Haha gissa en gång till.

We spent the Christmas Day at home with our in-laws. We ate and drank from 13:00-22:00 …. Dear lord, we ate so much food. Non stop! Sick. But it was heavenly good! If I’m tired of Christmas food!? Haha guess one more time.

Annandagen är här och snart är julen över för i år. Vi har bara tagit det lugnt idag. Kollat på film efter film. Då det har varit en riktig vårdag här i Warszawa tog vi en liten promenad för att röra lite på oss. Imorgon börjar jag dagen med ansiktsbehandling. Längtar massor!

Hoppas ni haft en underbar jul och jag vill samtidigt passa på att önska er en god fortsättning!

Boxing day is here and soon Christmas is over for this year. We have been chilling all day today. Watch movies all day long. Since it has been spring here in Warsaw today we went for a little walk to get some fresh air. Tomorrow I am going to start my day with a facial treatment. It’s going to be amazing!

Hope you have had a wonderful Christmas and I want to wish you all a good continuation!

Follow:
 • W koszykach jest pięknie! Bywam tam dosyc często 🙂 śliczne zdjecia!
  Pozdrawiam,
  Ida

  • MrsGrono.com

   Oj jest! Uwielbiam ta miejsce 🤩 Super jedzonko i super atmosfera!

 • Bożena Jędral

  Niedawno byłam w koszulkach na warsztatach robienia ogrodu w słoju. Bardzo fajne miejsce

  • MrsGrono.com

   Ale fajne warsztaty! 🙂 Gdzie można zobaczyć rezultat? 🙂

 • Josefine Malmqvist

  Åh vilka fina foto! Låter som en underbar julhelg! God fortsättning 🙂

  • MrsGrono.com

   Tack fina Josefine! Önskar dig en god fortsättning också 🙂

 • Oda Ulrikke

  Men åå va mysigt – det låter absolut inte fel att fira jul i Warsaw – det är verkligen en sån underbar stad, och jag längtar tillbaka! Och jag måste säga: hur fin är inte du??!!! 😍😍Och så söt katt då, jag älskar katter, och har själv haft det hela mitt liv 😻 Jag vill önska dig en god fortsättning, och inte minst ett fantastiskt nytt år! ❤️tusen kramar

  • MrsGrono.com

   Warszawa är jätte mysigt speciellt under juletid 🙂
   Du är så underbar! Tack fina för dina värmande ord 😘 Önskar dig en god fortsättning också och ett riktigt gott nytt år!

 • Agnieszka Kujawska

  Bardzo ladne miejsce do zdjęć

  • MrsGrono.com

   Dziękuje ślicznie 🙂

 • Fit Ashionn

  To był chyba cudowny czas w Polsce, prawda? 🙂

  • MrsGrono.com

   Oj był i nadal jest 😍

 • Moją uwagę zwrócił Twój tatuaż! Super jest!

  • MrsGrono.com

   Dziękuje 🙂 zalałam kiedy miałam 17 lat 😉

 • Udanego pobytu w Polsce 🙂 na pewno dla was duzo emocji 🙂

  • MrsGrono.com

   Bylo cudnie! 🙂

 • cleo

  Piękne zdjęcia! Podoba mi się klimat na nich panujący..a ozdoby w mieście- bajka!:)

  http://www.justcleo.pl

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziekuje za mile slowa 🙂

 • Piękne zdjęcia, tak elegancko i skromnie jednocześnie

  • MrsGrono.com

   Dziekuje ci Paulino 🙂

 • killukitty

  Pięknie wyglądasz! 🙂 i piekne zdjęcia 🙂

  • MrsGrono.com

   Dziekuje slicznie :*

 • paulyenn.blogspot.com

  Jak ja uwielbiam oglądać takie świąteczne zdjęcia 🙂

  • MrsGrono.com

   A jak mi milo! 🙂

 • Piękne zdjęcia – moc pozytywnej energii!

  • MrsGrono.com

   Dziekuje 🙂

 • Sliczna z Was para 🙂

  • MrsGrono.com

   Dziekujemy kochana :*

 • Rysia Celebryt

  Jaki piękny stół 🙂