WINTERLAND IN SWEDEN

winterland in sweden

WINTERLAND IN SWEDEN

(This post is sponsored by Sportofino.com)

Winterland in Sweden, alltså förstår ni vilket väder vi fått hit? Det är riktigt mycket snö utanför som bara lyser upp gatorna. Det snöar varje dag och det ligger mer och mer snö. Jag hoppas verkligen att det håller i sig och att den inte försvinner. Då vi inte firar jul i Sverige i år hoppas jag på att snön även hittar ned till Warszawa. Som det ser ut just nu så kommer det bli en varm jul med ett par plusgrader. Däremot önskar jag att ni får en vit jul!
När snön äntligen är här så måste man tänka om när det kommer till sin vintergarderob. Fram med tjockvantarna, dunjackan, den varma mössan och ett par riktigt varma skor. Mer om vad jag har på mig kan ni läsa nedan.

Winterland in Sweden, wow, can you imagine what weather we got here? It’s a lot of snow  outside that is just glowing up the streets. It is snowing every day and there is more and more snow. I really hope that it will stay. Since we do not celebrate Christmas in Sweden this year, I hope that the snow will also find down to Warsaw. As it looks now, it will be a warm Christmas with a couple of plus degrees. However, I wish you here in Sweden will have a white Christmas!
Since the snow is finally here, one has to think about when it comes to the winter wardrobe for sure. Pick out your thick gloves, the down jacket, the warm hat and a pair of really warm shoes. Read more about what I have on me below.

winterland in sweden winterland in sweden winterland in swedenwinterland in sweden

WHAT AM I WEARING?

Dunjackan från Esprit har jag använt i 3 säsonger och den är fortfarande lika fin och varm. En enkel vit som aldrig kommer gå ur modet och som jag kommer använda minst ett par vintrar till. Mössan kommer från märket Granadilla by Jail Jam som är ett italienskt märke som värmer riktigt bra. Kolla in pom pom bollen, hur söt!? Handskarna är fodrade och skräddarsydda efter min hand som en skräddare i Warszawa gjort till mig. Sist men inte minst, mina fodrade Moon Boots, alltså kolla in dessa godingar! Hur fina? Kan tala om att de är dunder sköna och suuuuper varma. Verkligen ett måste om man tillbringar många vintrar i alperna eller som jag, i Sverige.

Jag kan redan nu avslöja att under helgen kommer Sportofino.com ha 20% rabatt på deras sortiment! Det får ni bara inte missa! Sportofino fraktar till Sverige och har en fantastisk kundservice, en webshop som jag rekommenderar varmt. Happy shopping!

MOON BOOTS

MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS
MOON BOOTS

I have used my duvet jacket from Esprit for 3 seasons and it’s still nice and warm. A simple white that will never go out of fashion and I will spend at least a couple of winters more in it. The hat comes from the brand Granadilla by Jail Jam, which is an Italian brand that warms really well. Check out the pom pom ball, how cute!? The gloves are lined and tailored to fit my hand perfectly by a tailor in Warsaw. Last but not least, my lined Moon Boots, check out these goodies! How nice? Can tell you that they are über comfortable and suuuuper warm. Truly a must if you spend many winters in the Alps or like me, in Sweden.

I can already now tell you that during the weekend Sportofino.com will have a 20% discount on their entire page! You can’t miss this offer! Sportofino are shipping to Sweden and has a great customer service, a webshop that I highly recommend. Happy shopping!

winterland in sweden winterland in sweden winterland in swedenwinterland in sweden

winterland in sweden winterland in sweden

 

Follow: