COZY THURSDAY

COZY THURSDAY

(Inlägget är i samarbete med Lindex)

Det är otroligt vad snabbt tiden går. Det är ca 2 veckor kvar till jul och ca 3 veckor kvar till Nyår. Vi har kaos på jobbet och det är nog det som gör att tiden bara flyger förbi mig. Jag har blivit sämre med träningen på senaste då jag helt enkelt inte orkar när jag kommer hem sent från jobbet. Hehe. Inte fy skam för det dock, jag menar, är vi trötta så lyssnar vi på kroppen och tar det lugnt. Eller hur? Jag hoppas ni gör likadant. Imorgon är det fredag och då är det äntligen dags för jullunch på jobbet. Ska bli fantastiskt gott att äta årets första julmat! Har ni betat av någon hittills? Jag älskar julmat och längtar ofantligt mycket tills imorgon.

It’s unbelievable how fast time flies by. It’s about 2 weeks left until Christmas and about 3 weeks left until New Year’s. We have chaos at work and that’s probably what makes the time just fly by. I’ve gotten worse with the training lately, since I simply can’t cope with it when I get home late from work. Hehe. Do not be ashamed of it, though, I mean, we’re tired so we have to listen to the body and relax. Right? I hope you do the same. Tomorrow, it’s Friday and it’s finally time for Christmas lunch at work. It’s going to be amazingly good to eat this year’s first Christmas food! Have you had yours so far? I love Christmas food and I can’t wait for tomorrow.

LINDEX HOMEWEAR COLLECTION

Detta inlägg som ni säkert vet är i samarbete med Lindex. En butik som jag verkligen gillar då de har väldigt härliga och stilrena kläder. Jag köpte ett par vita jeans från dem som jag hade i 5 år. Ett par vita i 5 år! Ni hörde rätt. Min man sa till mig “Nu får du ge dig, du kan inte gå i ett par byxor i 5 år”. Det sjukaste va att det inte syntes på dem att de var 5 år gamla. Haha. Lika vita och snygga efter varje tvätt! Detta set som ni ser på bilderna är från Lindex och byxorna kommer i olika färger. I mitt senaste inlägg hittar ni byxorna med matchande tröja till -> HÄR. Tröjan kommer enbart i denna färg men jag gillar verkligen stilen på den, lite urringad men samtidigt väldigt mysig.
Nej nu ska jag krypa ned i soffan och läsa en bra bok och dricka glögg, tycker att jag förtjänar det! Ha en mysig kväll!

As you probably already know this post is in collaboration with Lindex. A store I really like since they have very beautiful and stylish clothes. I bought a pair of white jeans 5 years ago and I still have them. A pair of white ones 5 years ago! You heard it right. My husband told me “It’s about time, you can’t use one pair of pants for 5 years”. The worst thing was that they didn’t look like they were 5 years old. Haha. They looked the same after every laundry! The look you can see in the pictures is from Lindex and the pants come in different colors. In my latest post you will find the matching sweater to -> HERE. The shirt comes exclusively in this color but I really like the style of it, a low cut but at the same time very cozy.
Okay so it’s time to jump down on the couch and read a good book and drink some mulled wine, I think I deserve it! Have a cozy evening!

Some clothes form the Lindex HomeWear Collection

LINDEXLINDEXLINDEXLINDEXLINDEX

Follow:
 • Sanna

  Hoppas ni får en trevlig jullunch!

  • MrsGrono.com

   Tack Sanna! Vi hade det riktigt trevligt 🙂

 • Susanna Nilsson

  Hoppas jullunchen blir trevlig! Min är den 20:e. Handlar bara julklappar till barnen så gör det nästa vecka! Kram

  • MrsGrono.com

   Vad roligt! Vi hade det super trevligt 🙂

 • Sara

  Inte hunnit äta julmat än, men sambon ska göra lite julskinka idag ☺️ Snygga kläder från Lindex 👍🏻

  • MrsGrono.com

   Det var så gott och jag längtar till nästa Julmat! 🤩

 • Antonia

  Åh hoppas det var en riktigt mysig och trevlig jullunch . Kläderna är helt fantastiskt fina också. 😍

 • Amelie Sandell

  Jag har faktiskt inte ätit någon julmat än, det blir först den 19:e med jobbet 🙂
  Så mysiga kläder från Lindex!
  http://www.cosmopolitanstories.com

 • Jessika Svensson

  Har inte ätit julmat ännu, blir på fredag med jobbet!

 • Snygga kläder. 🙂 Julmat är gott, jag har börjat nalla på julskinkan hehehe. Mest ser jag fram emot den 23:e då vi kör den danska julmiddagen med fläskstek,brunsås,lättsaltade chips, rödkol mm

 • Tiden går fort , det kan jag hålla med om.
  Ingen julmat här ännu. dock så kommer det bli lammskinka och prinskorv av kyckling ställer för av fläsk hos oss. Kläderna är snygga från Lindex.
  http://www.christerholm.nu

 • Amanda Malmflod

  Fina kläder ☺️ Julmat är super gott