CHRISTMAS FEELING

CHRISTMAS FEELING

(I samarbete med Lindex)

Jag börjar sakta men säkert komma i julstämning. På söndag är det 1:a advent och jag längtar tills jag får ställa fram våra nya adventsljusstakar i våra fönster. Det ger verkligen en fin stämning i lägenheten. Framöver kommer det dessutom bli extra mycket pepparkakor, lussekatter samt en hel del Blossa glögg. Man får det när det är december och advent. 

I start slowly but surely come into the Christmas atmosphere. On Sunday it is the 1st advent and I can’t wait to our new advent candle lamps in our windows. It really gives a nice atmosphere in the apartment. In the future there will a lot of gingerbread cookies, saffron buns and a lot of Blossa glögg. You totally acceptable when it’s December and Advent. 

För att höja mysfaktorn ytterligare.. Det första jag gör när jag kommer hem från jobbet är att skutta i min mjukisdress från Lindex Home Wear Collection. Mjukis dressen är fantastisk gosig och det känns inte som om man har något på sig. Helt ärligt nu, ni måste ha en likadan! Ni kommer inte ångra er. Dressen kommer i färgerna vit, svart, mörkblå samt rosa (den jag har på bilderna). Ni hittar dem här! Hur myser ni under advent?

To turn up the cozyness a bit more.. The first thing I do when I get home from work is to jump into my soft dress from Lindex Home Wear Collection. The soft dress is gorgeous and you almost can’t feel it when you have it on. Frankly now, you must have one as well! You will not regret it. The dress comes in colors white, black, blue and pink (the one I have on me in the pictures). You can find them here! How do you get cozy when its first advent?

Follow:
 • Amanda Malmflod

  Vart kommer din mjukis dress i från 😍

  • MrsGrono.com

   Den kommer från Lindex 💗

 • Men vad mysig den ser ut 😍

  • MrsGrono.com

   Den är supermysig! Vill aldrig kliva ur den nästan 🙈

 • Matilda

  Så mysig och fin mjukisdress!

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Matilda 😘

 • Jessica Dahlqvist

  Älskar din blogg…du gör verkligen bra och intressanta inlägg 🙂

  • MrsGrono.com

   Tack fina fina Jessica! Det värmer otroligt mycket ska du veta ❤️

 • Krystyna

  bardzo ładne zdjęcia ♥

  • MrsGrono.com

   Dziekuje bardzo Krysiu <3

 • Den ser onekligen mysig ut ..
  http://www.christerholm.nu

  • MrsGrono.com

   Jag lovar, det är den! Kanske en julklapp till din kära? 😉

 • Petra

  Supersnygg mysdress, finns den i andra färger? Håller med dig om att detta är en mysig tid! Mina adventsljusstakar sättet jag redan fram imorgon fredag 🙂 Nu är det bara att mysa ända fram till jul🎄💕

  • MrsGrono.com

   Självklart finns den i olika färger! Vit, svart, blå samt rosa 🙂
   Ja nu är det verkligen bara att mysa fram till jul! Underbar tid vi har framför oss 🙂

 • Jennifer Fryksäter

  Jag har ingen julstämning i kroppen alls än 🙁 Du är så fin 😀

  http://missjennifer.se

  • MrsGrono.com

   Åh men det kommer! Du behöver bara inspirerar lite från omgivningen så ska du se att den är där snart 🙂

 • Josefine Malmqvist

  väntar bara på snön, så har jag med julkänsla!! Fina bilder på dig <3