THE PERFECT CASE

THE PERFECT CASE

(I samarbete med iDeal of Sweden)

Något som jag alltid bär med mig är min telefon. Överallt. På jobbet, hemma, ja precis överallt. Om jag skulle kalla det för ett beroende? Nja, inte direkt men nuförtiden har man hela sitt liv i sin telefon. Bank, kontakter, familj, minnen och då är det inte så konstigt att man släpar med sig telefonen vart man än går. Sedan jag flyttade till Sverige har jag blivit förälskad i skalen som iDeal of Sweden erbjuder. De är så sjukt snygga och kommer i många olika färger och mönster! Perfekt för den som gillar att piffa upp sin telefon!

Something that I always carry with me is my phone. Everywhere. At work, at home, yes, everywhere. If I would call it an addiction? Well, not directly, but nowadays you have your entire life in the phone. Bank, contacts, family, memories, no wonder you are dragging your phone wherever you go. After moving to Sweden, I have fallen in love with the iPhone cases offered by iDeal of Sweden. They are so fancy and come in many different colors and patterns! Perfect for those who like to pimp up their phone!

20% DISCOUNT

För tillfället har jag två skal från iDeal of Sweden, detta & detta. Jag har även deras fashion wallet i färgen svart och vit samt en mobilhållare till bilen. En fashion wallet är smidig när du bär med dig telefonen överallt på jobbet, speciellt om du lägger telefonen på bordet. När du får privata meddelanden så kommer inte din fika granne att snegla när det plingar till i din telefon. Sist men inte minst så skyddar den telefonen lite extra. Jag har precis klickat hem ett nytt skal med blom-mönster som är WOW WOW WOW! Med rabattkoden MRSGRONO20 får ni 20% rabatt på valfri vara. In och shoppa med er!

At the moment I have two iPhone cases from iDeal of Sweden, this & this. I also have their fashion wallet in black and white and a car holder. A fashion wallet is flexible when you carry your phone everywhere at work, especially if you put the phone on the table. When you receive private messages, your coffee neighbor will not glance on your phone when it pings. Last but not least, it protects the phone a little bit extra. I just clicked home a new case with floral patterns that is just WOW WOW WOW! With the discount code MRSGRONO20 you get 20% off any item. Time to shop!

Follow:
 • Hanna Caroline Söderlind

  Åh wow så fint!!

  • MrsGrono.com

   Tack fina Hanna :*

 • Oda Ulrikke

  Så fina skal! Och jättefin bild – riktigt snyggt! 😍 för inte om prata om den fantastiska dealen – ska verkligen spana in deras hemsida! Tack <3

  • MrsGrono.com

   Tack snälla du! Vad roligt att du gillade den 🙂 Hoppas du hittar något fint 😘

 • Yasmine Johansen

  jätte fina skal. ska spana in lite mer.
  ha en fin kväll kram http://www.nouw.com/yasminegill

  • MrsGrono.com

   Ha en mysig kväll du också 🙂

 • Gintare Mullback

  Superfina mobilskal

  • MrsGrono.com

   Tack så mycket :))

 • Jenny

  Jag älskar ideal of sweden! Har nog tre skal från dem och kommer nog bli fler 😂 det är ju så roligt att byta.

  Toppen med rabattkod, sparar den om jag hittar något fint hos dem.

  Ha en fin dag!

  Kram

  • MrsGrono.com

   Ja men visst är det lite beroende framkallande? Haha kommer själv också köpa mig ett par till 🙈

 • De har så himla fina skal! Ska unna mig ett eller två när jag besöker GeKås 😍

 • De har så himla fina skal! Ska unna mig ett eller två när jag besöker GeKås ❤️😍

  • MrsGrono.com

   Det gör du helt rätt i! 🙂 du sparar 40kr genom att handla på Gekås 😉 Har dem alla skalen?

 • Karoline Söderlind

  Åh jag längtar tills det skalet kommer hem till mig. Precis klickat hem ett likadant! 🙂

  • MrsGrono.com

   Åh vad roligt att du klickade hem ett likadan! 🙂 väntar spänt på bild 🙂

 • De är redigt snygga och hade mer än gärna köpt ett sånt, såg att de hade till Samsung 🙂

  • MrsGrono.com

   Åh det kanske kommer inom en snar framtid vem vet 🙂

 • Lina Maxedius

  Jag har också skal från dem.. Älskar mitt skal.. De är så fina och lyfter telefonen mycket tycker jag.. Blir en snygg detalj.. Men du ett tips är att märka ut inlägget som sponsrat som jag antar det är.. 😉

  • MrsGrono.com

   Men gud jag missar det en gång och så är det självklart någon som poängterar på en gång! Haha
   Tack för att du såg det!

 • Jennifer Fryksäter

  Riktigt snyggt 😀 Jag har med ett skal från dem, älskar det 😀

  http://missjennifer.se

  • MrsGrono.com

   Ja jag har förstått att det är många som har skal från dem! Så roligt! 🙂