STOCKHOLM WEEKEND

STOCKHOLM WEEKEND

I skrivandes stund sitter jag med ett glas vin på ett X2000 tåg på väg upp till underbara Stockholm. Jag tänkte slå två flugor i en smäll, utbildning och träffa vänner. Först väntar en hel helg med min bästis (jag har fortfarande en sådan, ja) och därefter två dagars utbildning specifikt för Teknikekonomer. Ja ni läste rätt, jag sitter som ekonom för bland annat den gamla tekniska förvaltningen (heter inte så längre) på kommunen. Idag heter det serviceförvaltningen för den som undrar. 

At the time of writing, I am sitting with a glass of wine on a X2000 train on my way to wonderful Stockholm. I am going to hit two flies in a bang (do you say that in English?), work-training and meeting friends. First, a whole weekend is waiting with my bestie (I still have one, yes) and then two days with training for Technical Economists. Yes, you read it right, I am an economist for the old technical management (no longer called that) at the municipality. Today it’s called service management for the ones who are wondering.

10TH ANNIVERSARY

Inte nog med att jag äntligen ska få träffa min bästis så firar hon och jag att vi känner varandra i 10 år. För tio år sedan träffades vi på campus för första gången i Växjö. Hon fick inget bra intryck av mig och inte jag av henne. Enligt henne var jag väldigt otrevlig och typ lite av en bitch (!). Enligt mig var hon “överallt och för mycket”. Men olikheter hittar alltid varandra eller vad brukar man säga? Haha. Jag är evigt tacksam för att hon såg mitt inre och inte bara ytan, för annars hade jag gått miste om världens bästa vän. Det bästa med Sandra? Det kan gå veckor där vi inte pratar med varandra, på grund av livet som alltid kommer i vägen men när vi väl pratar, då är det som om vi talades vid igår. Vår relation har aldrig varit komplicerad och det är så himla härligt. Okomplicerad vänskap är livet.

Dags att hoppa av detta tåg och krama om världens bästa bästis. Om helgen kommer bli minnesvärd? Gissa en gång!

Not only will I finally meet my best friend, but we are celebrating our 10th year anniversary as well. Ten years ago we met on campus for the first time in Växjö. She didn’t get a good impression of me and me neither of her. According to her, I was very unpleasant and kind of a bitch (!). According to me, she was “everywhere and too much”. But differences always find each other right? Haha. I’m forever grateful for her seeing my inner and not just the surface, because otherwise I’d missed out on the world’s best friend. The best thing about Sandra? It may take weeks where we do not talk to each other because of life that gets in the way but when we talk, it’s as if we were talking yesterday. Our relationship has never been complicated and it’s so heavenly. Uncomplicated friendship is life.

Time to jump off this train and hug the world’s best bestie. If the weekend will be memorable? Guess one time!

Follow: