VEGAN HAIRCARE

VEGAN HAIRCARE

(Inlägget är reklam för Ginos.se och innehåller annonslänkar)

Hårvårdsprodukter, vad ska men leta efter? Vad är bra för mitt hår? Jag är väldigt kräsen när det kommer till hårvård. Speciellt när det kommer till schampo och balsam. Det ska vara paraben fritt, sulfatfritt, cruelty free osv osv. Listan kan verkligen göras lång. Efter att jag hade besökt mitt första hårfrisör besök här i Sverige sedan jag flyttade tillbaka så fick jag mersmak för de svenska produkterna Maria Nila. Jag har tidigare bara hört positiva saker om detta märke men alltid varit lite för snål för att lägga ett par hundralappar extra.

Hair care products, what should you look for? What is good for my hair? I’m very picky when it comes to hair care. Especially when it comes to shampoo and conditioner. It should be paraben free, sulphate free, cruelty free etc, etc. The list can really be long. After I had visited my first hairdresser, here in Sweden since I moved back I got a taste of the Swedish products Maria Nila. I’ve only heard positive things about this brand, but I’ve always been a bit too greedy to add a few hundreds extra.

WHAT DID I ORDER?

Jag har vid ett par tillfällen fått chansen att testa Maria Nilas produkter. I min prenumeration från Glossy Box fick jag testa på torr schampot som jag bara älskar -> läs inlägget här! Efter frisörbesöket kände jag “Nej nu måste jag införskaffa mig fler produkter från Maria Nila”. Jag letade runt på nätet för att hitta det billigaste setet (ni använder väl Pricerunner?) och ramlade in på Ginos.se, klickade hem schampo, balsam & heat spray för 828kr. Dyrt jag vet, men en flaska innehåller 1000ml vilket gör att dessa kommer att räcka väldigt länge. Andra hemsidor sålde dessutom samma kit 150kr dyrare, det lönar sig verkligen att använda sig av Pricerunner. 

I have had the opportunity to test Maria Nila’s products on a few occasions. In my Glossy Box subscription, I got to test dry shampoo that I just love -> read the post here! After the hairdressing visit, I felt “No, I have to get more products from this brand”. I was looking around online to find the cheapest seat (you do use Pricerunner right?) and found it on Ginos.se, bought shampoo, conditioner & heat spray for 828kr. Expensive I know, but a bottle contains 1000ml, which means that these will last for a long time. Other websites also sold the same kit but for 150 kr more, it really pays off to use Pricerunner.

THE RESULT

Nu har jag använt schampot och balsamet i ett par veckor och jag är verkligen super nöjd. Jag har sedan i somras haft väldigt torrt hår och valde därmed serien Maria Nila True Soft. Jag har därefter använt hårmask en gång i veckan och jag ser klart och tydligt en skillnad. Äntligen! Provat flera olika märken men ingen av dessa har hjälpt mitt hår. Ett tips till er som har väldigt torrt hår, kör på denna serie ni kommer inte ångra er!
Har ni använt andra produkter från Maria Nila? Något ni rekommenderar i så fall? 

Now I have used the shampoo and conditioner for a couple of weeks and I’m really super pleased. I have had very dry hair after this summer and I therefore chose the series Maria Nila True Soft. I subsequently used a hair mask once a week and I clearly see a difference. Finally! Earlier, I have tested several different brands but none of these have helped my hair. A tip for those who have very dry hair, use this series you will not regret it!
Have you used other products from Maria Nila? Something you recommend?

Follow:
 • Johanna Törnqvist

  Maria Nila har jag aldrig använt. Har Björn Axén ( blå flaskan) som passar mitt hår. Spännande shop du tipsar om. Ska ta mig en koll på sortimentet! Önskar fin dag/ Johanna ( http://www.hannahsthlm.se)🎟

  • MrsGrono.com

   Aldrig använt Björn Axén heller faktiskt 🙂 Kul när man får tips om andra produkter också 😍

 • Karolina Niźnik

  Unfortunately I don’t know these cosmetics, but they look beautiful.

  • MrsGrono.com

   You should really try them 😍

 • Therese Larsson

  Maria Nila är helt klart vår absoluta favorit i hårvård

  • MrsGrono.com

   Oj min med! Håret blir verkligen baby lent 😍

 • Maya Lifwergren

  Har en del Maria Nila produkter men är inte så imponerade av dem än…

  • MrsGrono.com

   Jasså? Hur kommer det sig? 🙁

   • Maya Lifwergren

    Kan vara att mitt hår inte gillar de 🙂

    • MrsGrono.com

     Ja det är nog så 🙁 Min svägerska gillar inte heat sprayen till exempel 🙁 den är sprutar inte jämt över håret, så ett tips är att spruta i handflatan och sedan masera in i håret! Funkade utmärkt på mig! Kanske måste du hitta din teknik med produkterna också? 🙂

 • Marlena

  Kanske jag ska testa!! 😍

  • MrsGrono.com

   Gör det Lenis! Super mjukt hår efter första användning till och med 😍

 • Interesed test 🙂