TURNING TWENTY NINE!

TURNING TWENTY NINE!

Nu börjar det närma sig, mitt sista år med en 2:a framöver! Jag fyller den fjärde oktober, alltså nu på onsdag. Det här året ska jag minnas väl när jag sitter där i gungstolen som en 89 åring, “för 60 år sedan hade jag mitt livs grymmaste år”. Jag ska försöka att resa mycket, äta fantastiskt goda middagar, dricka ofantligt mycket prosecco, festa med vännerna, skratta ännu mer, njuta av livet ännu mer osv. ni förstår poängen. Ha det roligaste året hittills, att för en gångs skull tänka lite mer på mig själv än vanligt, det är mitt mål med 29. 
Igår hade jag familjen (förutom brorsan och hans fästmö då dem ligger och glassar i Grekland) över på middag & prosecco (såklart!). Bästa kvällen! Jag kommer aldrig tröttna på att hänga med min familj. Alltid massa skratt när vi samlas! Jag fick superfina presenter och grymt fina blommor!

Now it’s getting closer, my last year with the number 2 in front! I’m having birthday on the fourth of October, this Wednesday. This year, I’ll remember when I’m sitting there in the rocking chair like a 89 year old, “60 years ago I had the best year of my life.” I will try to travel a lot, eat amazingly good dinners, drink a lot of prosecco, party with friends, laugh even more, enjoy life even more, etc. You get the point. Have the funniest year so far, to think for a bit more about myself than usual, that is my goal with 29.
Yesterday I had the family (except my brother & his fiancee since they are in Greece) over for dinner & prosecco (of course!). The best night! I will never get tired of hanging out with my family. Always laughter when we gather! I got wonderful gifts and beautiful flowers!

Follow:
 • Sylwia Antkowicz

  Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziękuje Sylwio 😘

 • Czyli jesteśmy z tego samego rocznika, chociaż ja za trzy miesiące będę już trzydziestką, a Ty wciąż będziesz młoda 🙂

  Wszystkiego dobrego, spełniaj wszystkie swoje marzenia!

  • MrsGrono.com

   Oh ale super! A kiedy konkretnie masz urodziny? Ja jestem rocznik 88 🙂 Bardzo dziękuje za życzenia 😘

 • Grattis i förskott fina du! <3
  // http://sofiawerlin.se

  • MrsGrono.com

   Åh men tack fina Sofia 💗

 • Wszystkiego najpiękniejszego ♥ Bajeczne zdjęcia!

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziękuje 😘

 • Krystyna

  Ciekawe zdjęcia i gustowny wystrój mieszkanka 🙂 gratuluję

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziękuje Krysiu ❤️

 • Magdalena Bar

  Wszystkiego najlepszego! 🙂

  • MrsGrono.com

   Dziękuje bardzo :))

 • Jennifer Fryksäter
  • MrsGrono.com

   Tack Jennifer 🙂

 • Ser fint ut . gratis till dig

  • MrsGrono.com

   Tack så jätte mycket Christer 🙂

 • Simone Frithiof

  Grattis på födelsedagen fina du, hoppas du får en fantastisk dag och kväll! 😃 Hurra hurra hurra!

  • MrsGrono.com

   Åh tack snälla Simone 😘

 • Josefine Malmqvist

  åhh ett stooort grattis på födelsedagen 🙂

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Josefine 😘

 • Beautiful pictures and such an inspiring text! You don’t really look your age though, in my opinion 🙂 Although personally I am not really fond of the expression “the best year of my life”, because it’s always nice to have an open gate to something even better and more beautiful 😀

  • MrsGrono.com

   Thank you for those warm comments 🙂 Well this year has to be exceptional, it’s very important to me. All the coming year will probably be very good as well but this year has to be one of those better ones 🙂