MY BATHROOM CABINET

MY BATHROOM CABINET

Många av er har varit nyfikna på vad jag har i mitt badrumsskåp. Det ni kan se på bilderna är halva badrumsskåpet, den andra halvan tillhör min man. Jag skulle behöva endel av hans halva också. Som ni ser älskar jag hudvårdsprodukter, allt från masker till serum. Det bästa jag vet är när jag får tvätta av mig mitt smink på kvällen och börja min hudvårds rutin för natten. Beroende på vilken dag det är så har jag olika rutiner. På söndagar till exempel kör jag en mild peeling från Nuxe, lägger en ansiktsmask som också är från Nuxe och avslutar med diverse krämer. 
I mitt badrumsskåp hittar ni även penslar samt endel hårvårdsprodukter som jag använder efter varje tvätt. Hur ser era badrumsskåp ut? Och vilka är era måsten i era skåp?

Many of you have been curious about what I have in my bathroom cabinet. What you can see in the pictures is half the bathroom cabinet, the other half belongs to my husband. I would need some of his half as well. As you can see, I love skin care products, everything from masks to serum. The best thing I know is when I clean off my makeup in the evening and start my skin care routine for the night. Depending on the day, I have different routines. On Sundays, for example, I run a mild Nuxe Peeling, add a face mask that is also from Nuxe and finishing with various creams.
In my bathroom cabinet you will also find brushes and some hair care products that I use after each wash. What does your bathroom cabinet look like? And what are your “must have” in your cabinets?

GET SOME OF MY PRODUCTS HERE 
(affiliate)

 

 

Follow:
Share:

19 Comments

 1. 17 September, 2017 / 21:27

  OMG… for me enough is Hair conditioner, but your post is quiet cool…

  • MrsGrono.com
   18 September, 2017 / 06:15

   Wow only hair conditioner? That is not bad at all!! ? I love skin care and want to have it all ?

  • MrsGrono.com
   18 September, 2017 / 08:02

   Och jag som tycker att det är lite ??

 2. Stylowa Misja
  18 September, 2017 / 09:12

  Wow, jak ładnie ułożone. Extra 🙂

  • MrsGrono.com
   18 September, 2017 / 09:20

   Dziękuje bardzo 🙂

 3. 18 September, 2017 / 14:21

  It looks like very nice but most of Your cosmetics are tested on animals 🙁

 4. Josefine Malmqvist
  18 September, 2017 / 19:32

  Ser väldigt snyggt och fräscht ut! Skulle kunna tro de kommer från en tidning eller något. Älskar också hudvårdsprodukter! ?

  • MrsGrono.com
   19 September, 2017 / 07:34

   Åh men tack ? Du har säkert liks fint i ditt skåp 🙂

 5. Lina Maxedius
  18 September, 2017 / 20:47

  Vilken härlig nyans du har på alla produkter. Harmoni.. Mary Kay är jättebra.

  • MrsGrono.com
   19 September, 2017 / 07:34

   Jag älskar Mary Kay ❤️

 6. Therese Larsson
  18 September, 2017 / 21:00

  Så mycket härliga produkter, älskar det med, och med nya skåpet hemma slängde jag mycket gammalt ich fyllt på med nytt

  • MrsGrono.com
   19 September, 2017 / 07:35

   Åh vad roligt! Då hoppas jag kunna få se ditt skåp snart ?

  • MrsGrono.com
   19 September, 2017 / 11:44

   Perfect world ???

 7. Krystyna
  19 September, 2017 / 11:38

  wow 🙂 imponująco to wygląda 🙂

  • MrsGrono.com
   19 September, 2017 / 11:45

   Hihi lubię ta szafkę ??

 8. Maya Lifwergren
  21 September, 2017 / 08:53

  Jag är beroende av Elizabeth Ardens Visible difference produkter, kör masker, krämer mm allt från henne. Super sköna produkter.

  • MrsGrono.com
   21 September, 2017 / 09:15

   Åh vad roligt! Jag har än så länge bara nattkrämen från henne men funderar på att införskaffa fler ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *