COLOR BOMBS

 

COLOR BOMBS

(Inlägget är reklam för Åhlens & Hairsale och innehåller annonslänkar)

Jag har bestämt mig för att låta mitt hår vila från allt som har med hårfärg att göra. Senast jag färgade mitt hår var i juni månad, det innebär att håret redan fått vila i 3 månader. Tanken är att inte färga håret ända fram till jul. Då får dem vila extra länge. Varför till jul? Vi ska fira jul&nyår i Warszawa och jag vill lämna mitt hår i goda händer (som jag gjort dem senaste 4 åren). Men att inte färga håret på länge vet vi nog alla, det är inte så snyggt. Så vad är alternativet? Jag ramlade över dessa inpackningar som ger en färg touch som håller upp till 4-10 tvättar. Låter lovande. Är det någon som testat? Eller har ni andra tips?

I have decided to let my hair rest from everything that has to do with hair color. The last time I colored my hair was in June, it means that the hair has already rested for 3 months. The idea is not to color the hair until Christmas. It get to rest for very long time. Why Christmas? We are going to celebrate Christmas & New Years in Warsaw and I want to leave my hair in good hands (as I did the last 4 years). But to not color the hair for such a long time, we probably all know, that it’s not that fancy. So what is the option? I fell across these hair masks that is giving a color touch that holds up to 4-10 washes. Sounds promising.
Has anyone tried these? Or do you have other tips?

Follow:
 • I love cacao 🙂

 • Ann

  Świetne kosmetyki 🙂

  • MrsGrono.com

   No wlasnie się zastanawiam czy będą działać!

 • Jennifer Fryksäter

  Hårbomber är bra 😀

  http://missjennifer.se

  • MrsGrono.com

   Har du använt någon? 🙂

 • Norahsmamma Blogg

  Har aldrig testat…låter spännande du måste skriva när du testar!

  • MrsGrono.com

   Absolut det ska jag göra! 🙂

 • Zupełnie nie znam tych kosmetyków 🙂

 • Fröken Hauffman

  Hittade 🙂 nu så! Jag har testat den runda ‘513’ och tuberna. När jag kommenterade hos min frisör att dom inte täckte dom gråa håren fick jag till svar att dom enbart fäster på behandlat hår, alltså enbart på det färgade, inte på utväxten. Så då tappade dom lite funktionen för mig.

  • MrsGrono.com

   Oj är det sant? 🙁 men gud vad tråkigt.. jag är ju ute efter att täcks utväxten lite grann.. pust! Får hitta något annat då..

 • Pierwszy raz widzę…

 • A może powrót do natury? Rumianek rozjaśnia włosy sam z siebie, na pewno są rośliny które powodują ciemniejszy kolor włosów 🙂 Skoro chcesz dać im odpocząć – to w ten sposób połączysz przyjemne z pożytecznym

  • MrsGrono.com

   No wlasnie muszę poczytać o tym czy coś jest dla ciemnych włosów 🙂 dziękuje za podpowiedz 🙂

 • Kosmetyków nie znam, przyjrzę się im bliżej. 🙂

 • Marysia

  Ciekawe kosmetyki, nie stosowałam jeszcze.

  • MrsGrono.com

   Ja wlasnie tez nie i jestem ciekawa ich działań 🙂

 • Aga Gomułka

  Pierwszy raz je widzę 🙂

 • Tez nie znam tych specyfików, sama po lecie stosuję jakieś płukanki bez amoniaku etc. zwykle włoskiej firmy l’erbolario.

  • MrsGrono.com

   Dziękuje za info o marce 🙂 poczytam o niej tez!