COLOR BOMBS

 

COLOR BOMBS

(Inlägget är reklam för Åhlens & Hairsale och innehåller annonslänkar)

Jag har bestämt mig för att låta mitt hår vila från allt som har med hårfärg att göra. Senast jag färgade mitt hår var i juni månad, det innebär att håret redan fått vila i 3 månader. Tanken är att inte färga håret ända fram till jul. Då får dem vila extra länge. Varför till jul? Vi ska fira jul&nyår i Warszawa och jag vill lämna mitt hår i goda händer (som jag gjort dem senaste 4 åren). Men att inte färga håret på länge vet vi nog alla, det är inte så snyggt. Så vad är alternativet? Jag ramlade över dessa inpackningar som ger en färg touch som håller upp till 4-10 tvättar. Låter lovande. Är det någon som testat? Eller har ni andra tips?

I have decided to let my hair rest from everything that has to do with hair color. The last time I colored my hair was in June, it means that the hair has already rested for 3 months. The idea is not to color the hair until Christmas. It get to rest for very long time. Why Christmas? We are going to celebrate Christmas & New Years in Warsaw and I want to leave my hair in good hands (as I did the last 4 years). But to not color the hair for such a long time, we probably all know, that it’s not that fancy. So what is the option? I fell across these hair masks that is giving a color touch that holds up to 4-10 washes. Sounds promising.
Has anyone tried these? Or do you have other tips?

Follow:
Share:

19 Comments

 1. Ann
  13 September, 2017 / 07:49

  Świetne kosmetyki 🙂

  • MrsGrono.com
   17 September, 2017 / 08:47

   No wlasnie się zastanawiam czy będą działać!

  • MrsGrono.com
   14 September, 2017 / 14:30

   Har du använt någon? 🙂

 2. Norahsmamma Blogg
  14 September, 2017 / 22:34

  Har aldrig testat…låter spännande du måste skriva när du testar!

  • MrsGrono.com
   15 September, 2017 / 08:30

   Absolut det ska jag göra! 🙂

 3. Fröken Hauffman
  17 September, 2017 / 05:34

  Hittade 🙂 nu så! Jag har testat den runda ‘513’ och tuberna. När jag kommenterade hos min frisör att dom inte täckte dom gråa håren fick jag till svar att dom enbart fäster på behandlat hår, alltså enbart på det färgade, inte på utväxten. Så då tappade dom lite funktionen för mig.

  • MrsGrono.com
   17 September, 2017 / 08:43

   Oj är det sant? 🙁 men gud vad tråkigt.. jag är ju ute efter att täcks utväxten lite grann.. pust! Får hitta något annat då..

 4. Diana z Pieniadzjestkobieta
  17 September, 2017 / 08:41

  Pierwszy raz widzę…

 5. 17 September, 2017 / 08:50

  A może powrót do natury? Rumianek rozjaśnia włosy sam z siebie, na pewno są rośliny które powodują ciemniejszy kolor włosów 🙂 Skoro chcesz dać im odpocząć – to w ten sposób połączysz przyjemne z pożytecznym

  • MrsGrono.com
   17 September, 2017 / 09:37

   No wlasnie muszę poczytać o tym czy coś jest dla ciemnych włosów 🙂 dziękuje za podpowiedz 🙂

 6. Marysia
  17 September, 2017 / 09:37

  Ciekawe kosmetyki, nie stosowałam jeszcze.

  • MrsGrono.com
   17 September, 2017 / 09:41

   Ja wlasnie tez nie i jestem ciekawa ich działań 🙂

 7. Aga Gomułka
  17 September, 2017 / 10:00

  Pierwszy raz je widzę 🙂

 8. 17 September, 2017 / 10:27

  Tez nie znam tych specyfików, sama po lecie stosuję jakieś płukanki bez amoniaku etc. zwykle włoskiej firmy l’erbolario.

  • MrsGrono.com
   17 September, 2017 / 11:20

   Dziękuje za info o marce 🙂 poczytam o niej tez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *