SATURDAY CHILL

SATURDAY CHILL

Det är redan söndag. Helgen bara springer förbi tycker jag. Jag har haft en riktigt härlig helg med min mor och syster. Både jag och syrran har varit utan våra män hela helgen och vi har passat på att umgås bara vi! Efter denna helg har vi beslutat att ha fler sådana dagar, där det bara är vi. Så viktigt!
Igår var vi på jakt efter fotpallar och hittade superfina på MIO. Min kommer stå i hallen och hennes i vardagsrummet. Min är grå och hennes är puderrosa. Mycket bra köp tycker vi! (bilder kommer upp imorgon) Vi avslutade eftermiddagen med fika med vår älskade mor på Thimons i Nässjö. Sjukt god fika. Jag åt morotskaka och tog med mig hem ett wienerbröd samt en kardemumma bulle. 
Åker ni förbi Nässjö, besök detta ställe! Dags att ta tag i söndagen, ha en mysig dag.

It’s already Sunday. The weekend is passing by so quickly. I have had a really lovely weekend with my mother and sister. Both me and sissy have been without our men’s the whole weekend and we have been spending a lot of time together! After this weekend we have decided to have more such days, where only we are hanging out. So important!
Yesterday we were looking for footstools and found cute ones at MIO. My will stand in the hall and hers in the living room. Mine is gray and her is powder pink (pictures will be up tomorrow here on the blog). We finished the afternoon with a coffee break with our beloved mother at Thimons in Nässjö. So good. I hade a carrot cake and brought a Danish pastry & cardamon bun with me home. If you pass Nässjö, visit this place! Time to start the Sunday, have a lovely one.

 

Follow: