BIOTHERM – LIQUID GLOW

BIOTHERM – LIQUID GLOW

Olja hit och olja dit. Det snackas en hel del om dessa oljor idag. Jag har länge velat prova en olja och försökt hitta en som inte är allt för dyr.  Let’s face it, oljor kan vara riktigt dyra. Under vår semester hittade jag en från Biotherm – Liquid Glow som fick följa med mig hem. Jag har nu använt den i 3 veckor och är riktigt positiv överraskad. Huden har verkligen fått mer lyster och samtidigt en återfuktande effekt.

//Oil here and there. There are a lot of talk about these oils nowadays. I have for quiet some long time wanted to try an oil and tried to find one that is not too expensive. Let’s face it, oils can be really expensive. During our vacation I found one from Biotherm – Liquid Glow that had to come with me home. I have now used it for 3 weeks and am really positive surprised. The skin has really gotten more glow and at the same time a moisturizing effect.

HOW TO USE?

Oljor kan användas på flera olika sätt, jag använder en droppe tillsammans med min ansiktskräm, natt som dag. Jag får en fin lyster och en antioxidant boost. Vill ni punkt sätta er lyster, använd 2 droppar på utvalda områden. Oljan kan även användas som en mask över natten, använd istället 4 droppar och hudens batterier återhämtas. Trots att en olja kan kosta lite så är det verkligen värt pengarna. En oljas hållbarhet varar i ca 1,5 år, använder du 2 droppar dagligen så kommer oljan att räcka väldigt länge. Använder ni oljor? Om ja, vilka är era favoriter? 

//Oils can be used in a variety of ways, I use a drop along with my face cream, night and day. I get a nice luster and an antioxidant boost. If you want to use the oil on specific areas of your face, use 2 drops in selected areas. The oil can also be used as a mask overnight, instead use 4 drops and the skin’s batteries will be recovered. Even though an oil can cost a bit, it’s really worth the money. An oil’s durability lasts for about 1.5 years, if you use 2 drops daily, the oil will last for a very long time. Do you use oils? If yes, what are your favorites?

Kom ihåg, att bara för att produkten passar min hy så betyder inte det att den kommer passa just eran. Glöm aldrig att rådfråga personalen i butikerna för bästa rådgivning. Kanske bör ni använda en helt annan typ av olja? 

//Remember, just because the product fits my skin does not mean it will suits yours. Never forget to consult with the staff at the stores for the best advice. Perhaps you should use a completely different type of oil?

Follow: