WORKOUT OF THE DAY #3

WORKOUT OF THE DAY #3

Som ni säkert märkt är jag inne i en fas där jag tränar mycket ben och rumpa. Jag älskar det. Om jag hade fått välja hade jag kört denna typ av träning varje dag. Kom dock ihåg att musklerna måste återhämta sig 1-2 dagar, därefter kan du köra samma muskelgrupp igen. I torsdags körde jag ett svettigt pass som jag gärna vill dela med mig av. Det är söndag idag, avsluta veckan med detta pass och ni kommer inte ångra er. Om ni mot förmodan vägrar att dra till gymmet idag, börja åtminstone veckan (på måndag) med detta pass. Vad väntar ni på!? KÖR!

//As you probably noticed, I’m in a mode where I exercise a lot my legs and glutes. I love it. If I could choose, I would do this type of exercise every day. However, keep in mind that your muscles need to recover 1-2 days, then you can run the same muscle group again. On Thursday I did a sweaty workout that I would like to share with you. It’s Sunday today, end the week with this workout and you will not regret it. If you still refuse to go to the gym today, start at least this week (on Monday) with this workout. What are you waiting for?! GO!

MY WORKOUT

A1: Wide Squat with dumbbells – 4×12 (17,5kg)
A2: Bent over row with barbell – 4×12 (15kg)

Perform the whole circuit 4 times in total. Rest for 1-2 min between every circuit. 

B1: Reverse lunges with dumbbells – 4×16 (14kg)
B2: ABS, Swiss Ball rollout – 4×15

Perform the whole circuit 4 times in total. Rest for 1-2 min between every circuit. 

C: Deadlift – 4×12 (20kg)

D: Hip thrusts using Lying Leg Curl Machine – 4×15 (google it!)

E: Leg cable kickbacks – 4×12

Vill ni se mina tidigare träningspass? -> Kika in här!

Want to see my earlier workouts? -> Check them out here!

Follow:
Share:
 • Åh vad inspirerande 🙂 Jag vill också komma igång med styrketräningen igen, eller i alla fall variera min träning mer. Jag kör mkt cardio, gärna innan frukost på morgonen för att tappa så mkt som möjligt till en början och sedan börja bygga upp musklerna i kroppen. Dock så kan det bli lite tråkigt i längden, hihi 🙂

  http://sannasrum.se

  • MrsGrono.com

   Ett tips är att köra super-set övningar och mycket styrketräning! Du förbränner betydligt mer när du styrketränar och kör cardio efter i ca 30min 🙂 Det kör jag väldigt mycket nu 🙂

   • Åh ja, det är ju en jättebra idé. Dock så har jag inte alltid tiden att träna så länge, så då brukar jag köra endast cardio. Men när tiden finns försöker jag att träna styrka också. Alternativt intervallträning 🙂 Nu ska jag snart väg till gymmet igen, heja heja!

    http://sannasrum.se

  • MrsGrono.com

   Vad duktig du är! Kämpa på med styrketräningen och lycka till :))

 • Emma Kihl

  Verkligen snygga bilder & gillar dit instagram konto 🦋😊

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Emma för din fina ord 🙂

 • Kattas Betraktelser

  Du inspirerar./Kattas Betraktelser

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Kattis 🙂

 • Får prova dina träningspass när min rygg blivit bättre 🙂

  • MrsGrono.com

   Det måste du prova Martin :))

 • Ser ut att vara en strålade dag. Hoppas träningen blir bra
  http://www.christerholm.nu

  • MrsGrono.com

   Den var riktigt bra! Hoppas du haft en härlig dag 🙂

 • Norahsmamma Blogg

  Grymt träningstips!!!