WORKOUT OF THE DAY #3

WORKOUT OF THE DAY #3

Som ni säkert märkt är jag inne i en fas där jag tränar mycket ben och rumpa. Jag älskar det. Om jag hade fått välja hade jag kört denna typ av träning varje dag. Kom dock ihåg att musklerna måste återhämta sig 1-2 dagar, därefter kan du köra samma muskelgrupp igen. I torsdags körde jag ett svettigt pass som jag gärna vill dela med mig av. Det är söndag idag, avsluta veckan med detta pass och ni kommer inte ångra er. Om ni mot förmodan vägrar att dra till gymmet idag, börja åtminstone veckan (på måndag) med detta pass. Vad väntar ni på!? KÖR!

//As you probably noticed, I’m in a mode where I exercise a lot my legs and glutes. I love it. If I could choose, I would do this type of exercise every day. However, keep in mind that your muscles need to recover 1-2 days, then you can run the same muscle group again. On Thursday I did a sweaty workout that I would like to share with you. It’s Sunday today, end the week with this workout and you will not regret it. If you still refuse to go to the gym today, start at least this week (on Monday) with this workout. What are you waiting for?! GO!

MY WORKOUT

A1: Wide Squat with dumbbells – 4×12 (17,5kg)
A2: Bent over row with barbell – 4×12 (15kg)

Perform the whole circuit 4 times in total. Rest for 1-2 min between every circuit. 

B1: Reverse lunges with dumbbells – 4×16 (14kg)
B2: ABS, Swiss Ball rollout – 4×15

Perform the whole circuit 4 times in total. Rest for 1-2 min between every circuit. 

C: Deadlift – 4×12 (20kg)

D: Hip thrusts using Lying Leg Curl Machine – 4×15 (google it!)

E: Leg cable kickbacks – 4×12

Vill ni se mina tidigare träningspass? -> Kika in här!

Want to see my earlier workouts? -> Check them out here!

Follow:
Share:

13 Comments

 1. Sanna Preifelt Uribe
  24 July, 2017 / 12:50

  Åh vad inspirerande 🙂 Jag vill också komma igång med styrketräningen igen, eller i alla fall variera min träning mer. Jag kör mkt cardio, gärna innan frukost på morgonen för att tappa så mkt som möjligt till en början och sedan börja bygga upp musklerna i kroppen. Dock så kan det bli lite tråkigt i längden, hihi 🙂

  http://sannasrum.se

  • MrsGrono.com
   25 July, 2017 / 10:06

   Ett tips är att köra super-set övningar och mycket styrketräning! Du förbränner betydligt mer när du styrketränar och kör cardio efter i ca 30min 🙂 Det kör jag väldigt mycket nu 🙂

   • Sanna Preifelt Uribe
    25 July, 2017 / 10:22

    Åh ja, det är ju en jättebra idé. Dock så har jag inte alltid tiden att träna så länge, så då brukar jag köra endast cardio. Men när tiden finns försöker jag att träna styrka också. Alternativt intervallträning 🙂 Nu ska jag snart väg till gymmet igen, heja heja!

    http://sannasrum.se

  • MrsGrono.com
   25 July, 2017 / 10:26

   Vad duktig du är! Kämpa på med styrketräningen och lycka till :))

 2. Emma Kihl
  25 July, 2017 / 10:33

  Verkligen snygga bilder & gillar dit instagram konto ??

  • MrsGrono.com
   25 July, 2017 / 10:47

   Tack snälla Emma för din fina ord 🙂

 3. Kattas Betraktelser
  25 July, 2017 / 10:45

  Du inspirerar./Kattas Betraktelser

  • MrsGrono.com
   25 July, 2017 / 10:47

   Tack snälla Kattis 🙂

 4. Martin Andersson
  25 July, 2017 / 19:31

  Får prova dina träningspass när min rygg blivit bättre 🙂

  • MrsGrono.com
   25 July, 2017 / 20:43

   Det måste du prova Martin :))

  • MrsGrono.com
   25 July, 2017 / 20:44

   Den var riktigt bra! Hoppas du haft en härlig dag 🙂

 5. Norahsmamma Blogg
  25 July, 2017 / 21:34

  Grymt träningstips!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *