JUNGLE FEVER

JUNGLE FEVER

(This post contains adlinks)

Då var det dags att bli prenumerant för GlossyBox igen. Jag körde på GlossyBox i Polen när jag bodde där då jag tyckte att värdet på boxen var högre än den jag hade tidigare här i Sverige. Då jag började med Mary Kay ville jag inte använda något annat och slutade därmed att prenumerera på boxen. Jag är sugen på att prova nya saker när det kommer till smink och skönhet, GlossyBox den perfekta boxen för att upptäcka nya produkter på marknaden. Min första box är juni boxen som har temat “djungel”, boxen är ursnygg! Precis min smak! Jag kommer inte att recensera varje produkt här på bloggen utan det kan ni läsa på lite överallt på nätet. Har ni dock frågor om en viss produkt så tveka inte att lämna en kommentar i inlägget nedan. Om ni är sugna på att testa boxen kan ni beställa den -> HÄR!

//Then it was time to become a GlossyBox subscriber again. I had a subscription in Poland when I lived there since the value of the box was more worthwhile than the one I had earlier in Sweden. When I started with Mary Kay, I did not want to use anything else and cancelled the subscription. However, I want to try new things now when it comes to make-up and beauty, GlossyBox is the perfect box for discovering new products on the market. My first box is the June box that has the theme “jungle”, the box is gorgeous! Just my taste! I will not review any product on this blog, but you can read about it all over the web. However, if you have questions about a particular product, please do not hesitate to leave a comment in the post below. If you would like to try this box go and order it here -> HERE!

WHAT WAS IN THE BOX?

  • BIORÉ Self-heating One minute mask – ansiktsmask med rengörande kol som värms upp vid kontakt med vatten. Den drar snabbt åt sig smuts och orenheter som täpper till porerna //Face mask with cleansing charcoal that is heated when contacted with water. It quickly absorbs dirt and impurities that clog the pores
  • BELLAPIERRE Banana Setting Powder – Ett löspuder i en gul ton som korrigerar röda toner samt jämnar ut hudtonen i ansiktet. Använd den till att fixera foundation och concealer, täcka finnar, som highlighter eller som ögonskuggsbas //A powder in a yellow tone that corrects red tones as well as smoothes the skin tone on the face. Use it to fix foundation and concealer, cover pimples, as a highlighter or as an eye shadow base
  • THE BEAUTY CROP Glow Milk Illuminating Milk – En highlighter som ger ett fuktigt, fräscht och hälsosamt glow. Den har en fin champagnenyans som är lätt att blanda in och innehåller mjukgörande kokosolja //A highlighter that provides a moist, fresh and healthy glow. It has a nice champagne shade that are easy to mix and contain softening coconut oil
  • MONU PROFESSIONAL SKINCARE Soothing After Sun Lotion – En svalkande och återfuktande lotion för både ansikte och kropp. Innehåller aktiv aloe vera som lugnar hud som har varit utsatt för solen. Minskar även rödhet, vårdar och skyddar mot miljöföroreningar //A cool and moisturizing lotion for both face and body. Contains active aloe vera that soothes skin that has been exposed to the sun. Also reduces redness, protects and protects against environmental pollution
  • MARIA NILA Style & Finish: Dry Shampoo – Ett torrschampo som fräschar upp, ger volym och tar bort den feta känslan i håret. Den skyddar den mot UV-strålning och fria radikaler samt är färgbevarande. Den är 100 % vegansk och fri från sulfater och parabener //A dry shampoo that freshens up, gives volume and removes the fat feeling in the hair. It protects it against UV radiation and free radicals as well as color conservation. It is 100% vegan and free from sulphates and parabens.

Follow: