YESTERDAY’S BOAT TRIP

YESTERDAY’S BOAT TRIP

Gårdagen i Sverige alltså.. Wow vilken dag. Jag valde att flexa (gå tidigare från jobbet) igår bara för att få njuta lite extra av solen och värmen. Man måste verkligen passa på när det är fint väder för den kommande veckan ser väldigt blöt ut. Tur att vi är i Sopot och Warszawa då. Hehe. Vi spenderade hela eftermiddagen på båten och på sjön med mina syskon och deras respektive. Så mysigt! Det var längesen vi var samlade alla syskonen och hittade på något roligt. Hoppas på fler sådana dagar framöver! 

//Yesterday in Sweden.. Wow what a day. I chose to flex (go earlier from work) yesterday just to enjoy some extra of the sun and the heat. One must really enjoy the weather as soon as it’s good in Sweden since the coming week looks very wet. Lucky us, we are in Sopot and Warsaw then. Hehe. We spent the whole afternoon on the boat and on the lake with my siblings and their partners. So cozy! It was long time ago where we, all the siblings, was gathered to do something fun. Hope for more such days to come!

För en vecka tipsade jag er om bikini & baddräkter -> HÄR
Jag var tvungen att införskaffa mig den svarta. Föll pladask för den och igår var det premiär för den! 
A week ago I wrote a blogpost for you about bikini & swimsuits -> HERE
I had to acquire the black one. I fell in love with it and yesterday it was the premiere!

Follow:
Share: