THE GRONO’S – FIAT RIVA

THE GRONO’S – FIAT RIVA

I början av maj hade jag och M en fotografering för Fiat Polen med min Riva. 3 maj var en riktig kylig dag. Till en början var det piece of cake och stå med bar rygg, men mellan pauserna klarade jag inte längre av kylan och då åkte min fejk päls från Zara på. Det var andra gången jag fotograferades med min man, första gången var på vår bröllopsdag (se några av bilderna här). Det känns väldigt naturligt när vi fotograferas tillsammans och M gör det väldigt lätt för mig, då han har en del erfarenhet att stå framför kameran sedan tidigare. Jag har tidigare skrivit om min pärla till bil, som ni kan läsa här. Därmed tänker jag inte ägna så mycket tid åt den. Här kommer istället ett gäng bilder från fotograferingen. Vilken av bilderna föll er i smaken?

//In early May, I & M had a photo shoot for Fiat Poland with my Riva. May 3rd was a really cold day. At first it was a piece of cake to stand with a bare back, but between the breaks I no longer managed to keep it warm and then my fake fur from Zara went on. This was the second time I was photographed with my husband, the first time was on our wedding day (see some of the pictures here). It feels very natural when we are photographed together and M makes it very easy for me, since he has a lot of experience standing in front of the camera. I have written about my car before and you can read more about it here. Therefore I don’t intend to spend so much time on it again. Instead comes a bunch of photos from the photo shoot. Which of the pictures do you like the most?

 

Follow:
 • Estera Mańkowska

  Ale piękne zdjęcia, napatrzeć się nie mogę! <3 <3 <3

  • MrsGrono.com

   Wow ale nam miło! Bardzo dziękujemy za miły komentarz 😘

 • Patrycja Czubak

  Piękne zdjęcia. Luksus, elegancja, klasa 🙂

  • MrsGrono.com

   dziękuje bardzo Patrycjo 🙂

 • Photos look like form magazine! Wow!

  • MrsGrono.com

   Wow thank you so much! 🙂

 • Zdjęcia cudne, wszystko z klasą. Podoba mi się! 🙂

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziękuje za miły komentarz :))

 • Women’s World

  Fiat nie jest, nie był i zapewne nie będzie miłością mojego życia. Jednak fotografie oddają niesamowity klimat. Cała oprawa jaką udało Wam się stworzyć jest na ogromny plus 🙂 Może zróbcie podobny projekt przy udziale japońskiej marki 😉

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziękujemy za miły komentarz 🙂 Zależy jaki japoński ma pan/pani na myśli? 😉

   • Women’s World

    Ciekawym “eksperymentem” byłoby połączenie subtelnego, kobiecego piękna z rajdowym Subaru 🙂

    • MrsGrono.com

     Ciekawy pomysł! 🙂

 • Sesja bardzo stylowa, choć sam fiat mnie akurat nie porywa. Ale Ty i Michał wyglądacie super 🙂

  • MrsGrono.com

   Bardzo dziękujemy 🙂

 • Jennifer Fryksäter

  Så fina bilder 😀

  http://thequeenie.se

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Jennifer! 🙂

 • Fröken Hauffman

  Jätte fina bilder! Min favorit blev nog den när du knyter dressen. 🙂

  • MrsGrono.com

   Det är en liten detalj som också faller mig i smaken :))

 • Lina Thor

  Super fina bilder! Ni lyckas verkligen ihop 🎀

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Lina för den fina kommentaren :))

 • Lina Maxedius

  Wow vilka bilder.. fullträff

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Lina :))

 • Norahsmamma Blogg

  Vilka fantastiska bilder <3 så fina.