IKEA AUTUMN CATALOG

IKEA AUTUMN CATALOG

Jag ramlade över IKEA’s höstkollektion för 2017 och hittade lite smakprover på vilka färger som kommer att gälla för hösten 2017. Jag måste säga att jag är riktigt överraskad, på ett positivt sätt såklart! IKEA har väldigt ofta bra kollektioner och jag hittar alltid något som faller mig i smaken. IKEA bjuder på mycket färger som grönt (vad annars? årets färg är pantone – läs mer om det här), mörkblått, rosa nyanser och GULD! Jag längtar tills kollektionen släpps i butik för då ska jag definitivt ta ett besök till IKEA och shoppa loss. Hittar ni något på bilderna redan nu som ni skulle vilja införskaffa?
Om pingvinen ovan är kommer finnas till försäljning ska jag lätt ha två sådana!

//I fell across IKEA’s autumn collection for 2017 and found some samples of what colors will apply for the fall of 2017. I have to say that I’m really surprised, in a positive way of course! IKEA has very often good collections and I always find something that falls into my taste. IKEA offers a lot of colors like green (what else? The color of the year is pantone – read more it here), dark blue, pink shades and GOLD! I can’t wait for the collection to be released in the store because then I will definitely visit IKEA and go bananas with the shopping. Do you find anything on the pictures already that you would like to acquire?
If the penguin above is available for sale, I will have two of those!

Pics: Sköna Hem

Follow:
 • Ładnie się to wszystko prezentuje

  • MrsGrono.com

   Bardzo! I bardzo mi się podoba 🙂

 • Mycket fina grejer där 🙂
  http://www.christerholm.nu

  • MrsGrono.com

   Håller verkligen med!

 • Fröken Hauffman

  Spännande att se vad man själv faller för 🙂

  • MrsGrono.com

   Ja! Det ska bli spännande att se vad mer dem har att erbjuda 🙂

 • Magda Lena

  O, widzę, że kolory wracają do łask, już nie tylko biel i szarość 🙂 To dobrze, bo ja właśnie jestem na etapie wykańczania domu i z uwagi na to, że uwielbiam kolory, będzie ich u nas dużo. Może wreszcie znajomi przestaną na nas krzywo patrzeć, bo nie mamy w domu stylu skandynawskiego 😉

  • MrsGrono.com

   Haha! Wszyscy teraz robią po skandynawsku 🙂 śmieszne to! Ale myśle ze te kolory tez mi bardziej do gustu przepadają :)) nie mogę się doczekać!

 • Norahsmamma Blogg

  Ska bli kul att se allt nytt i verkligheten:)

  • MrsGrono.com

   Ja men verkligen :))

 • Ja det låter som man ska ta en tripp till Ikea framöver 🙂

  • MrsGrono.com

   Ja det måste du definitivt göra! 🙂

 • Lina Maxedius

  Å me like.. Jättemycket fint. Gillar kombinationen rosa/guld.. 👌

  • MrsGrono.com

   Jag håller med! Det är så fint! 😍

 • Emma Kihl

  Fin blogg du har 🙂 /
  http://nouw.com/Jagochminahjärtan

  • MrsGrono.com

   Tack snälla Emma! 🙂

 • Åh vad trevligt!! Får nog också ta en tripp dit…

  • MrsGrono.com

   Det tycker jag! 😍

 • Lina Thor

  Så fint!

 • Krystyna

  ładne 🙂