GET INSPIRED: CHRISTIAN LOUBOUTIN – NUDES COLLECTION

GET INSPIRED: CHRISTIAN LOUBOUTIN – NUDES COLLECTION

Wow. Jag älskar detta! Hur fantastiskt är det inte att en person kommit på att man kan köpa sig ett par pumps i sin egna hudfärg? Sjukt häftig idé tycker jag. För fyra år sedan kom Christian Louboutin ut med dessa pumps. Efter det har det blivit ett gäng ballerina skor samt det nya tillskottet, ett par skyhöga klackar. Jag tippar på att jag ligger på färg nummer två från vänster när jag är vinterblek och färg nummer tre när jag är sommarbrun. Vilken färg har du?

Förresten, hur snygg är inte själva reklamen i sig? Jag älskar den.

//Wow. I love this! How amazing isn’t that a person has came up with the idea that you can buy a pair of pumps in your own skin color? I think that’s an amazingly good idea. Four years ago, Christian Louboutin came out with these pumps. Shortly after that, a bunch of ballerina shoes came out and the new addition, a pair of sky-high heels. I’m thinking I’m on color number two from the left when I’m winter pale and color number three when I’m summer brown. What color do you have?

By the way, how cool isn’t the advertisement itself? I love it.


Pics: Pinterest.com

Follow:
Share: