NEXT STOP – FLORENCE

NEXT STOP – FLORENCE

Då var det dags att flyga igen. Om en vecka flyger jag till Florens, Italien där jag kommer möta upp min andra halva. Vi ska spendera 3 dagar ihop och jag längtar något enormt. Det är gått 8 dagar sedan vi sågs senast och det ska bli mysigt att få spendera ett par dagar ihop, speciellt i underbara Italien som vi älskar. Anledningen till att vi ska åka till just Florens är för att skall närvara vid årets sommar mässa, Pitti Uomo 92.

//Then it was time to fly again. In a week I am flying to Florence, Italy where I will meet my other half. We will spend 3 days together and I can’t wait to see him again. It’s been 8 days since we last saw each other and it will be so nice to spend a couple of days together, especially in beautiful Italy that we truly love. The reason we are going to Florence is that M will attend this year’s summer fair, Pitti Uomo 92.

PITTI UOMO 92

Vad är Pitti Uomo? Kort och gott, det är en mässa för män. Där finner ni all inspiration inom mode branschen för män. Människor reser från alla världens hörn för att inspireras. I vintras var det premiär för M’s första resa till Florens och Pitti Uomo och han blev väldigt förtjust i mässan och själva stämningen. Pitti Uomo förekommer två gånger per år, en gång under vinterhalvåret och en gång under sommarhalvåret. Det är nu dags för honom att uppleva sommar mässan. Jag följer med honom som sällskap och för att inspireras av andra kvinnors stil, men också för att njuta av den italienska maten och vinet såklart. Följ oss under mässan nästa vecka på Instagram stories -> här

//What is Pitti Uomo? In short, it’s a fashion fair for men. You will find all the inspiration in the fashion industry a man needs. People travel from all corners of the world to get inspired. This winter it was the premier for M’s first trip to Florence and Pitti Uomo, and he became very fond of the fair and the atmosphere it brings. Pitti Uomo occurs twice a year, once during the winter and once during the summer. It is now time for him to experience the summer fair. I will join him as a company and to get inspired by the style of other women, but also to enjoy the Italian food and the delicious wine of course. You can follow this fair next week frequently on my Instagram stories -> here


My husband during the winter fair in January 2017
Pangrono.pl

Pictures – Pinterest

 

Follow:
Share: