THE PERFECT SET #1

 

 

THE PERFECT SET

Nu när det är så himla kallt ute vill man bara sitta inne och dricka varm té och mysa under en härlig varm filt. Det är något jag i princip gjort hela helgen nästan. Så himla skönt! Ovan set är perfekt för just sådana dagar! Tänd massa ljus, drick härligt gott té och vira in er i en filt. Sätt på en bra film eller en serie som ni gillar och när ni måste lämna filten, glöm inte att ta på er varma tofflor. Då är er mys-faktor riktigt hög! Njut av er söndag!
//Now that it’s so damn cold outside you just want to sit inside and drink hot tea and cozy up under a warm blanket. This is something I basically made the whole weekend almost. So nice! The above set is perfect for just such days! Light a lot of candles, drink plenty of good and tasty tea and wrap yourself in a blanket. Put on a good movie or series that you like and when you have to leave the blanket, do not forget to put on your warm slippers. Then you cozyness-factor is really high! Enjoy your Sunday!
Follow:
Share: