2017 IS FINALLY HERE!

ENGLISH ↓

2017 IS HERE TO STAY

Julen är över och 2017 är äntligen här! Nytt år och nya möjligheter som man brukar säga. Har ni några nyårslöften? Jag har valt att gå i min mans spår och kommer inte ha några löften i år. Som M brukar säga; “Om man vet vad som skall göras behöver man inget specifikt datum som talar om för en att nu är det dags att göra det. Gör det bara!”Tycker att det lät riktigt bra och det ska jag följa från och med nu. Jag stödjer dock alla nyårslöften som har att göra med ett lyckligt eller hälsosamt liv – fullt ut! Det är så viktigt tycker jag att det borde vara en självklarhet, tyvärr är det inte det för många och därför hoppas jag att det är en hel del där ute som har just dessa två saker som nyårslöften. 

// Christmas is over and 2017 is finally here! New year and new opportunities as they say. Do you have any New Year’s resolutions? I have chosen to go in my husband’s tracks, and will not have any resolutions this year. As M usually say; “If you know what to do you do not need a specific date that tells you that now it is the time to do it. Just do it!” . Think it sounded really good, and I will follow it from now on. However, I support any New Year’s resolutions that have to do with a happy and healthy life – fully! It is so important, I think it should be obvious, unfortunately it isn’t for many, so I hope there are a lot of you out there that have these two things as New Year’s resolutions.

OUR NYE WEEKEND

Vår Nyårshelg spenderade vi i polska fjällen. Det var första gången för mig då jag aldrig tidigare någonsin varit i något fjäll. Det saknades självklart snö och vi var tvungna att ta oss upp i fjällen för att få njuta av mer snö och det var riktigt mysigt. Vi åkte häst och släde till en liten stuga mitt i bergen för att grilla korv och dricka glögg och dansa runt elden. En härlig känsla och jag kände mig som en riktig bergsbo. Det var verkligen höjdpunkten under hela vår helg och jag måste göra om det! 

Själva Nyårsafton blev väldig spontan i byns centrum där vi stod och beskådade alla fyrverkerier och drack Champagne. Hoppas ni haft underbar Nyår och en fantastisk start på det nya året!

//Our New Year’s weekend we spent in the polish mountains. It was the first time for me as I have never ever been in any mountains before. There was obviously no snow and we had to go up into the mountains to get to enjoy some snow and it was really cozy. We ride horse-drawn sleigh to a small cabin in the mountains for grilling sausages and drinking mulled wine and dance around the fire. It was an amazing feeling and I felt like a real mountaineer. It really was the highlight throughout our weekend and I have to re-do it for sure!

The New Year’s Eve was very spontaneous in the village center where we stood and contemplated all the fireworks and drank champagne. Hope you had a wonderful New Year and a fantastic start to the new year!

CarSelfie – On our way

Polish food at a classic inn

Happy girl ordering mulled wine

Beautiful Wisla

On our way to the cabin in the mountains

My husband grilling sausages 

I agree to the processing of the given e-mail address by Martina Gronowska [Sävsjö, Sweden] for information and communication related to the use of the blog www.mrsgrono.com

 

Follow:
Share: