THIRD ADVENT

 

Då var denna helg över snart. I Warszawa har det regnat hela helgen och det har varit grått och mulet – så trist! Jag har äntligen införskaffat M’s julklapp,kört två träningspass, myst med Louie, tvättat, handlat, varit på bio och sett Office Christmas party(sjukt rolig film – se den!), fotat och bloggat en hel del. En väldigt lugn helg har vi haft.

Förstår ni hur snabbt tiden går? Det är tredje advent idag, vilket innebär att det endast är en söndag kvar till julafton! Åh vad härligt! Det innebär även att om 12 dagar kommer jag att få träffa min familj igen – senast var i augusti. På tok för längesen! Hoppas ni haft en härlig helg!


So, this weekend is almost over soon. In Warsaw, it has been raining all weekend and it’s been very gray and overcast – so boring! I have finally acquired M’s Christmas gift, worked out two times, had cozy time with Louie, cleaned, shopped, been to the movies and seen Office Christmas party (so funny movie – go and see it!), photographed and blogged a lot. We have had a very nice and quiet weekend.

Do you know how quickly time passes by? It’s the third Advent today, which means that it is only one Sunday left before Christmas Eve! Oh, how lovely! It also means that in 12 days I will see my family again – I saw them last time in August. Far too long ago! Hope you had a great weekend!

3rd candle

Me and my bestie!

He is such a poser 🙂

 

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Marlena
  11 December, 2016 / 19:43

  Så fina bilder! ❤️

  • MrsGrono.com
   11 December, 2016 / 19:48

   Tack Lenis <3

 2. BrB Adventures
  5 March, 2017 / 13:28

  I think I melted looking at your cat <3

  • MrsGrono.com
   5 March, 2017 / 13:52

   He is the sweetest! Our little baby ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *