HOLIDAY SPIRIT

Helgen börjar närma sig sitt slut och det är dags för ännu en jobbavecka. Nu är det minsann inte långt kvar till jul och jag längtar massor! Det är endast 20 dagar kvar! Helt otroligt vad hösten har sprungit förbi fort.. Vi är klara med alla julklappar iallafall – det var vi redan förra helgen. Så skönt att ha den biten avklarad så att man bara kan njuta av alla förberedelserna! Ikväll passade jag på att pynta lägenheten lite så att vi äntligen får en julkänsla här hemma. Vad tycker ni, lyckades jag få till en julstämning hemma?

Dags att avsluta söndagskvällen med ett glas rött och sushi med min underbara M. Önskar er en minst lika mysig kväll!

Ps. Vi har slut på blockljus, en fjärde kommer att inhandlas imorgon 🙂


The weekend is approaching its end and it is time for another work week. Now it is certainly not long until Christmas and I can’t wait for it to come! It’s only 20 days left! Absolutely incredible how fast autumn has run by .. We are ready with all the Christmas gifts anyway – and we actually was last weekend. So nice to have that bit done so that we can enjoy all the preparations instead! Tonight I took the opportunity to decorate the apartment a little bit so that we finally get a Christmas feeling here at home. What do you think, did I managed to get a holiday spirit at home?

We will spend the rest of this evening with some red wine and sushi. I wish you a wonderful evening!

Ps. We are out of candles and a 4th candle will be bought tomorrow! 🙂


Follow:
Share: